意見反饋
義工
[2005年] 我 bb 指甲邊係啡啡地色!!!??

大宅

國民生產總值:1193

我 bb 指甲邊係啡啡地色!!!??

我發現我 bb 指甲邊係啡啡地色 (10 隻手指都係, 不過腳指無問題)...... 好似瘀瘀地咁 .... 你地阿 b 有無咁情況?

有無人知係咩原因?
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

別墅

國民生產總值:928

Re: 我 bb 指甲邊係啡啡地色!!!??

我囡囡無喎, 正常色~~你同佢去打針時問下醫生啦!!

男爵府

國民生產總值:7084

我阿b的10隻手指第一節就啡啡地色...
其他位就白雪雪...
係咪即是你形容個款?
我都唔明,上次覆診時問醫生,醫生望左一陣笑笑咁又無講乜野,我諗即是無問題卦...???

gegemok 寫道:
我發現我 bb 指甲邊係啡啡地色 (10 隻手指都係, 不過腳指無問題)...... 好似瘀瘀地咁 .... 你地阿 b 有無咁情況?

有無人知係咩原因?

侯爵府

國民生產總值:22013

我個bb十隻手指第一節都係啡啡地色架,我問過醫生話無問題喎~

禁止訪問

國民生產總值:3892

洋房

國民生產總值:236

我BB都係咁喎!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.