美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我脚踭好乾有冇辦法

複式洋房

Re: 我脚踭好乾有冇辦法

我會介紹你用好正既"蘆薈啫喱同蘆薈lotion",有興趣就聯絡我啦!!!

小樂樂 寫道:

男爵府

其實凡士林真係好work ga 又經濟, 只係肥0左 d law...
d 腳底按摩師都係話用凡士林.

大宅

Re: 我

熹媽
請電郵資料予我([email protected]),謝謝!

禁止訪問

複式洋房

makwinny:
我試你的方法,真的好work! Thanks a lot!

樂樂

別墅

施巴有隻cream專揸腳踭, 都幾好用o架.
出口日本鞋仔專門店
適合6-24個月bb, 歡迎到以下Shopping-kingdom選購
http://www.shopping-kingdom.com/index.php?app=store&id=33265

男爵府

其實我自己隻腳都係又dry又裂的。我自己就很勤練的每日沖完涼做磨沙,然後就趁隻腳仲係moist時塗大量的cream再加massage一陣。坦白講,隻腳家下一條裂痕都無...有很大的改善,當然要勤住做啦。

我都係body shop買左舊藍色野磨腳,再塗一些唔係什麼名牌的cream,係st yves...30元有找..大大樽...可以用埋係身..:)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

makwinny,

tks for sharing

別墅

我又係有呢個問題,前幾日買左枝優姿腳跟膏試下,掂喎,用左幾日,好左d,明顯少左白色d紋.
聽講加埋磨砂效果仲好.

男爵府

優姿我都有用過...不過一停了唔用,隻腳就返來了....

禁止訪問

民房

我之前都係咁, 用過幾隻牌字都冇咩改善 (LCN, X善...), 後去BODY SHOP 買咗佢果隻去腳皮的磨 N 一隻有蜂蜜成份的BODY LOTION (CAN USE FOR HAND & FOOT)
1. 先溫水約5分鐘
2. 用磨皮果舊野輕輕的在腳踝轉
3. 搽上 蜂蜜成份的BODY LOTION (份量要比平時多) 再穿上一對厚身的SOCK
咁第二天對腳就會靚靚. 之後可在睡前淨搽那支蜂蜜成份的BODY LOTION, 就可KEEP 住靚靚啦. 你TRY 吓拉.

禁止訪問

洋房

我喺彩豐行買咗支綠茶橄欖護足露,超正 $20,前日仲着緊凉鞋時,覺得對腳滑到差d甩鞋,朝早落牀未着拖鞋,差d都‘善’低!

首頁

尾頁

跳至