夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

多謝一個人.....老公 

老公:34歲 一間公司做左十幾年 屬於基層管理員
老婆:23歲 無做野幾年 
   多謝老公 會成日贊我靚 贊我好  贊我叻
   多謝老公 成熟 睇野考慮周全過我 時常會扮細    個話就返我的單純 
   多謝老公 病了會即刻叫我睇醫生 會幫手做家務 
   會買飯比我食   
   多謝老公 會好有耐心陪我行街 會對我所要買或想   買d衫一概都話:靚  
   多謝老公 會成日都講:我愛你 我好愛你
   多謝老公 會話:我鐘意左她十年 但現在我不會太        快忘記她。tumn定我以為他是個電視入        面個個話一系一話二系二既少有實在 長        情的男人 讓他做我第一個男人 專心地        愛他 嫁比他 
   多謝老公 讓我覺得幸福
   多謝老公 讓我第一次覺得從未有過的心痛 
   多謝老公 讓我睇到自己的單純 無知 過於自信 
   多謝老公 讓我知道兩人相處年齡系好重要的
   多謝老公 讓我睇到他口是心非時 
   多謝老公 話比我知他的紅顏知己系她
   多謝老公 話比我知 自己太喜歡呷醋 太小氣
        無理取鬧 
   多謝老公 比我睇到好男人的另一面.... 
   希望老公 讓我等到忍無可忍之時..........  

大宅

Re: 多謝一個人.....老公 

太好....

子爵府

好媽媽勳章

睇完之後...你係話你老公係咪出面有第三者...

[url=http://lilypie.com][img]

洋房

[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD6/107979/s180/111978.8834897.52652.jpg[/img]

複式洋房

唔知算唔算  

複式洋房

婚後的生活比我體會到 
 愛情系沒有天長地久只系會曾經擁有
 女人系要有自己的事業 唔可以只為家庭為老公為仔囡
 同居已經夠曬 拿唔拿結婚紙唔重要 但baby就一定要生 一個 體驗下做媽咪的感覺系學唔到買唔到的     

別墅

Yes...I
demon_lover13 寫道:
 婚後的生活比我體會到 
 愛情系沒有天長地久只系會曾經擁有
 女人系要有自己的事業 唔可以只為家庭為老公為仔囡
 同居已經夠曬 拿唔拿結婚紙唔重要 但baby就一定要生 一個 體驗下做媽咪的感覺系學唔到買唔到的     

Yes I agreed with you~~~

But I still love my hubby very much~~~ ?-(

Women is like that ~~ no men will understanding~~ :-x

翡翠宮

唔好想體驗一下做媽咪的感覺而生, 為左自己成為一個真女人而生, 否則分分害左下一代都似 :evil: 生仔湊仔養仔都要付出好大好大既金錢, 時間同精神, 所花既一切一切都非筆墨可以形容到 :-(

公爵府

2020勳章

咁究竟係咪有第三者呀 點解你話算係呀

複式洋房

ringoivy   我都生左咯 哈 所以先會甘講  

既然生左我都會努力去做一個好媽媽 
      未有bb之前我都無想過要生架 

翡翠宮

既然以為人母, 咁比心機湊大佢, 第二時就會有應得既回報的

珍珠宮

咁究竟個第三者,係咪你地個女,係就一齊揍大佢,樣樣都一定以佢為先,無計.

複式洋房

Ivy124   
    其實我都唔知系自己多疑還是點 因為佢地識概時間耐過我多多聲,有時我反而覺得自己系第三者局外人

複式洋房

LILY媽咪

你真識講笑姐 哈哈  

如果系就最好  
  我系想做個開開心心的媽咪 但發覺同朋友一齊先會 

子爵府

好媽媽勳章

demon_lover13寫到:Ivy124   
    其實我都唔知系自己多疑還是點 因為佢地識概時間耐過我多多聲,有時我反而覺得自己系第三者局外人

傻啦...你唔好亂諗野...你老公同個個人識幾耐唔係問題...問題係你老公最終係選擇左你...有d人識左好耐都唔會有感情發生...你唔好自己亂諗野...而家有個女係到...你要好好咁照顧個女同自己...

[url=http://lilypie.com][img]

公爵府

2020勳章

係lor...係未有實際証據之前唔好自己嚇自己啦,可能好多野都係自己諗多左ja

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

老公:
多謝你一直俾我係趺過中成長,亦都多謝你俾左我好多好開心既日子,亦都俾左個女我,其實我唔知仲可以同你一齊有幾耐,但係你係我心入面係永遠架!!!!

老婆上 :

複式洋房

由 taralui0523 於 2005-11-08 13:27:08

老公:
多謝你一直俾我係趺過中成長,亦都多謝你俾左我好多好開心既日子,亦都俾左個女我,其實我唔知仲可以同你一齊有幾耐,但係你係我心入面係永遠架!!!!

老婆上

複式洋房

嗯 我都希望系自己諗多左  

首頁

尾頁

跳至