意見反饋
義工

自由報料 今日: 57|主題: 268023

跳至
帶幼兒去海洋公園會睇/玩什麼?

別墅

國民生產總值:997

帶幼兒去海洋公園會睇/玩什麼?

如題, thks

大宅

國民生產總值:1740

Re: 帶幼兒去海洋公園會睇/玩什麼?

座Cable Car, 讓他感受吓飛一般的感覺.
.....喵喵.........

當年呀仔都不知幾happy, 手舞足蹈.

大宅

國民生產總值:3012

兒童王國

子爵府

國民生產總值:10086

好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

國民生產總值:10925

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

兒童王國 / 海洋劇場

大宅

國民生產總值:4871

2019勳章 畀面勳章

兒童王國

子爵府

國民生產總值:10086

我BB而家14個月, 兒童王國啱唔啱佢玩呢?

侯爵府

國民生產總值:20034

兒童摩天輪, 海洋劇場, 海洋錧

大宅

國民生產總值:3713

我尋日同上個星期六都同亞女去海洋公園,佢好鐘意去,所以我同老公做咗個annual pass, 而亞女係唔駛錢o既, weekend一諗唔到去邊,我地就去海洋公園o架喇!

我通常同亞女去兒童王國玩晒所有野(旋轉木馬,摩天輪.....),跟住坐cable car,去海洋館,鯊魚館,坐旋轉觀景台, 食buffet,睇海洋劇埸; 然後坐番吊車,去睇butterfly, 睇panda等等.如果亞女攰,行程就到此為止,如果唔係,就會再坐cable car,因為亞女最鐘意就係坐cable car,坐極都唔厭!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

洋房

國民生產總值:173

tuenyima 寫道:
我尋日同上個星期六都同亞女去海洋公園,佢好鐘意去,所以我同老公做咗個annual pass, 而亞女係唔駛錢o既, weekend一諗唔到去邊,我地就去海洋公園o架喇!

我通常同亞女去兒童王國玩晒所有野(旋轉木馬,摩天輪.....),跟住坐cable car,去海洋館,鯊魚館,坐旋轉觀景台, 食buffet,睇海洋劇埸; 然後坐番吊車,去睇butterfly, 睇panda等等.如果亞女攰,行程就到此為止,如果唔係,就會再坐cable car,因為亞女最鐘意就係坐cable car,坐極都唔厭!

食buffet, how much per person?
:hammer: :hammer:

侯爵府

國民生產總值:24100

畀面勳章

我想請問下, 如果唔坐吊車有無辦法可以去到ocean park既另一邊架?

侯爵府

國民生產總值:20034

fungyee 寫道:
我想請問下, 如果唔坐吊車有無辦法可以去到ocean park既另一邊架?

自動電梯

大宅

aidenng2003:

山頂怡景餐廳自助午餐 - 成人$128; 小童$88
另有下午茶自助餐,但我唔知價錢.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

大宅

國民生產總值:4571

Food not delicious at all.... not worth the money. My girl is now 13mths and we went there a few weeks ago. I suggest you should not miss the fish feeding session, Just 1 time per day at 15:30, a diver dive in and feed. And also the sea seal feeding at 13:30 or 14:00.... pay $30+ to get 3 fishes feeding the seal yourself.

My girl also didnt afraid of riding cable car. However, If your baby doesnt know how to walk yet, then you would be very tired. Places like butterfly farm, only have staircase. Which means you need to carry the baby car all the way up and down.... tiring

大宅

Agree that the food is only OK, but better than eating the fast food.

珍珠宮

國民生產總值:37136

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

想問各位,帶bb車方便嗎(亞囡27個月),因有時佢行一陣就要人抱,同埋平時定星期6去好,老公怕平時去好靜

大宅

國民生產總值:4875

我覺得一定要帶bb車, 因為都要行好多路, bb玩到倦時要瞓教, 有車得好好多, 當然有時要搬車行吓樓梯啦!

大宅

國民生產總值:4032

我上星期日都同囡囡去了海洋公園, 不過下午時玩機動遊戲全部都是大陸團, 多得好勢利, 去海洋館只是好似行年宵市場咁迫了4層, 呢大陸人又唔守秩序, 時常打尖, 想起都怕怕, 如果不是怕咗的大陸人, 我都想申請全年入場證, 請問各位想去海洋公園的媽媽, 那些時段去才可避開的大陸人呢

大宅

國民生產總值:3655

點解會怕靜?靜d咪仲好,可以玩多d野,早d返屋企又得。

唔通鐘意樣樣排餐死?

洋房

國民生產總值:173

Thanks a lot. Can I know when the 自助午餐 starts and ends?
:hammer: :hammer:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.