烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

周記避風塘

唔知有冇人食過, 想知好唔好???例如食物, 份量, 環境等.....

tks

子爵府

Re: 周記避風塘

有冇人試過呀

該用戶已被刪除

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

請問是否新城市廣場唔知幾樓, (滿記個層)
如係.... 見到個門口, 冇入去食

男爵府

I saw the comments from BK before and the comments are not good. Please click below for details.

[size=x-large]周記避風塘

民房

我上個月去過, 食物幾好味呀, 份量唔多, 比較適合三五知己去食,因為地方幾迫. 如果兩三個人去可以book 房仔坐. 價錢中等啦, 我地三個女仔食咗個二人套餐再加咗小小野食, 埋單好似要五佰幾.

男爵府

都唔知點解咁多人捧場, 其實d野麻麻地, 又細碟又貴, 幫襯過一次夠啦

子爵府

thanks咁多位

我已經唔打算去lu (因為我地有成10幾人食), 怕d份量太細唔夠食. 或且等下次三五知己先去試下la.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係好多人幫襯, 但見到唔想入

RCHU01 寫道:
都唔知點解咁多人捧場, 其實d野麻麻地, 又細碟又貴, 幫襯過一次夠啦

大宅

劣!劣!劣!

8個人食咗仟5蚊, 但好似無嘢落肚咁,
只此一次, 無第二次

大宅

周記我都係咁話,只此一次, 無第二次,以後如果要食避風塘既野,我一定會去尖沙咀興記,起碼又新鮮又好食!!
諗起都好想食!!

首頁

尾頁

跳至