意見反饋
義工

自由講場 今日: 359|主題: 1024289

跳至
今日俾個sale屎話我........

公爵府

國民生產總值:28961

今日俾個sale屎話我........

..........矮!!!

話說今日試boot, 著落覺得高咗D(3吋),

咁我就話: 好似高咗D, 我怕行得耐會辛苦.

sale屎: 唔高架喇! 你咁矮(即刻侄咗一侄)....我意思係你咁嘅高度, 應該要著高D, 我呢D高度就可以著矮D.

我即刻除番出嚟: 唔好意思, 唔啱!

你哋話吖~~邊有人咁sale嘢架!!

大宅

國民生產總值:4918

Re: 今日俾個sale屎話我........

口才咁差,唔識做人,改行好過!

大宅

國民生產總值:4667

有冇攪錯!今時今日咁

禁止訪問

國民生產總值:16556

別墅

國民生產總值:910

[img align=left]http://ccd.zjonline.com.cn/images/twzs/sexz010.gif[/img]

子爵府

國民生產總值:11221

禁止訪問

國民生產總值:586

子爵府

國民生產總值:14907

好B :

你都唔算慘喇 ! 我上次去餐廳食早餐 , 一嬲我都唔知道食豬扒麵係可以叫佢碎上 , 到我知道後 , 就叫佢碎上 , 我比個死人侍應仔吋我 , 佢話 :[size=medium]乜你咁懶架 ! 比埋刀叉你都懶切呀 ?我聽完都呆咗一呆 , 反問返佢 : [size=medium]咁你如果答我一句 , 我地唔幫人碎上既 , 咁咪算囉 !同我同檯2個 FD 聽倒 , 都話鬼我 , 做咩唔插佢 , 或者即刻起身走唔食 , 我都唔知咩事 , 果日好似未瞓醒咁 ! 激死我 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

禁止訪問

公爵府

佢睇落咪就係高我少少之嘛!
其實我自問都唔算十分矮吖!
157.5 (5呎2) 算唔算好矮呢?

husky 寫道:
佢好高?話人矮,真係衰格!

禁止訪問

公爵府

就係唔係連鎖店, 係BOUTIQUE嚟架!
唔好話我黑心, 咁講嘢得失D客, 睇佢幾時執

conniechan1975 寫道:
your height is not short la. i m shorter then u. also not everyone like to be tall. tall will have big feet. the sales is nonsense. if that is a chain store. i must call their cs office to complain

水晶宮

國民生產總值:64911

叻叻勳章 畀面勳章

佢都short short地既.....咁侏儒咪要著高橋黎行路呀

巴c閉!!!

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

國民生產總值:14914

比著我,我要佢搵多幾對高既鞋出黎比我試, 試完先話唔啱!!!

叫佢去SELL[size=medium]啦!!!

公爵府

而家冇當時咁嬲嚕....只係覺得佢太唔識做人啫...仲學人做生意!

conniechan1975 寫道:
her manner is like PUSH GUESTS AWAY la. dont be angry. it will disappear soon

公爵府

係喎! SELL"屎"啱佢喎! 把口咁臭!!

OKLA 寫道:
比著我,我要佢搵多幾對高既鞋出黎比我試, 試完先話唔啱!!!

叫佢去SELL[size=medium]啦!!!

伯爵府

國民生產總值:15262

2019新春慶豚圓 2019勳章

agree 佢真係去sell 屎就啱! 响邊樹黎架! :tongue:

公爵府

屯門巿廣場

mameme 寫道:

agree 佢真係去sell 屎就啱! 响邊樹黎架! :tongue:

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.