跳至

首頁

尾頁

大宅

請問點upload 大頭照?

同上, set up many time la! still can't upload

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 請問點upload 大頭照?

Carol

1.image resize150X150Save as

2.BKclickfind outimage

Download this one for resize the photo!

大宅

haileymama 寫道:
Carol

1.image resize150X150Save as

2.BKclickfind outimage

Download this one for resize the photo!

我已經跟晒你d step做,但最後都整唔到,結果話我mimeException,想請問係點解架?可否教下我!thank!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

Joyce,

I still can't do it and don't understand the download web-site ar!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Kathy

150X150file20000Kjpggif

Carol

website

>downloadwindow

>Tucows Worldwide Network Download Irfanview

>Windows

>OK

別墅

haileymama

download already入咗去,但唔知邊道改150x150 and

20000k,因全是英文,pls helr
thank you
]

大宅

same as me!!! Also, how to upload other pic in signature box?!
Many Thanks!!!!!

水晶宮

Irfanview

>Filesopen

>click Image

>resize/resample

>windowset new sizeset sizeOK

>file save as

>jpgjpg files

整簽名相
>image upload

www.photobucket.com

>uploadurllink

>BKclick IMGlink copy

ps:BKsize400X150

別墅

haileymama
ok la thank you but 整簽名相,唔色整.入到去又是'雞腸'
我大蠢la,uplord 唔到D相,唔知按什麼。
:-( :-(
]

水晶宮

我整個圖解出黎,你睇下明唔明。

跟住個網址click入去之後,就會有另一個window彈出黎,叫你email介紹俾朋友,可以唔駛理佢,然後click上面藍色條link,打番password login入去就得喇!

大宅

Joyce,

嘩! 你好勁呀!

別墅

haileymama
妳好犀利啊,我已跟妳教嚟做,去到最後張相出咗,但冇妳
話的utl/tag/img 只有相下有D no,但copy 入BK 又唔得,妳
點樣整個圖解出黎架,可否教我,我整比妳睇吖。
PLS HELP
THANK YOU HAILEY MAMA
]

水晶宮

pingping

keyboardprint screen1Cltr+Vcopy

uploadimageemail

haileymama20032003@yahoo.com.hk

水晶宮

pingping:

setupdAccount Option

別墅

haileymama
請問這個相薄同yahoo 有咩分別?簽名相是什麼?
]

水晶宮

pingping

YahooPhotobucketupload DBKpostYahoo dyahooclickphotobucketcopylinkshow

d

gifpostddd

別墅

thankyou I try now.
]

別墅

haileymama
我個簽名相去咗個人資料啦,但放唔到出嚟比人睇啊?
]

水晶宮

pingping:
你張相可能太大,我click入去你個人資料度就見到!
因為BK而家restrict左簽名相既大細(400X150) 所以有可能大過頭,show唔到出黎!你試下縮細少少!

大宅

我已經將張相縮到好細,但大頭照size都超出 20,000 bytes,點算好,請指教

首頁

尾頁

跳至