心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人睇過大窩口圓通行-黃太

我同事睇過話佢係觀金娘娘身邊其中一個金童, 睇野好準, 好多人幫襯, 你地睇左覺得點la
豈能盡如人意,但求無愧於心......

大宅

Re: 有無人睇過大窩口通寶行-黃太

我有睇過....自身依家未知因全部講將來,
家宅就覺佢都幾勁晝左一幅平面屋企圖比佢睇,佢真係可以講得出屋外面的環境係點要叫我注意咩野,呢樣幾奇

男爵府

請問睇乜野嫁?通寶行係咩公司呀?如果係算命準我都好想試下啊,可否告知黃太既資料?thxxxxxx!

侯爵府

may i know how much it is?

男爵府

通寶行係咪係街市上面果間家庭用品舖呀?乜幫人照風水咩?

伯爵府

我自己就無睇過,但我有朋友睇過,有個朋友係婚後好多年都未有bb,佢去睇完之後話佢主人房對住唔知d 咩,係會影響女主人健康,所以遲遲未有,佢教左佢整左d 野之後,好快就有左.
好似話佢係養鬼仔架.

伯爵府

BK Milk勳章

can anyone tell me the address? please!! or telephone no.

男爵府

please check pm

大宅

咁勁, 咁貴唔貴 ????

伯爵府

BK Milk勳章

Dear ccaa,
Can you pm me please? I haven't received your pm.
Thank you very much.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有無人睇過大窩口圓通行-黃太

可唔可以pm d資料俾我?如地址、電話、價錢、準確度等等。唔該晒。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

Re: 大窩口圓通行-黃太

Deleted

伯爵府

如果無乜特別野大約$400-$600,如果佢要你買野的話,咁就唔止呢個數,佢果度有好多不同種類既野賣,佢唔會迫你係佢度買,但如果係有需要的,你唔係佢度買都要去第二度買,我個朋友就千幾元落樓.
mrs_chan 寫道:

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有無正確既地址呀?

我好想去睇下...唔該

男爵府

all check pm la

我終於睇左la< 埋單$1600

$450風水,$350自生,其他用黎野黎放係屋企

準吾準”自生”比較簡單d, 不究長細.

風水就準d,你地準備一份floor plan比佢, 禁到時心中念住你家中地址, 自然佢會講出你家中有咩吾妥, 屋內屋外佢都睇到架, 禁佢會幫你化解,係佢舖頭買d辦設,佢地辦設其中無咩特別你真係可以係出面買到架, 好似我買左2本通勝,幾把角呎,蓮花坐, 玉如意等

大宅

thx

gianyip 寫道:
如果無乜特別野大約$400-$600,如果佢要你買野的話,咁就唔止呢個數,佢果度有好多不同種類既野賣,佢唔會迫你係佢度買,但如果係有需要的,你唔係佢度買都要去第二度買,我個朋友就千幾元落樓.
[quote]
mrs_chan 寫道:
[/quote]

民房

Pls also pm me, many many thanks, I want the address and phone no.

大宅

BK Milk勳章

可唔可以PM我呀
[img][/img]

男爵府

我都想要地址,麻煩pm埋比我。
thank you

大宅

我都想要地址 , 電話 , 唔該pm埋比我。

首頁

尾頁

跳至