意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241048

有冇人試過鑽石健康水呀?

複式洋房

國民生產總值:461

有冇人試過鑽石健康水呀?

我腸胃一向都唔好,我想問下有冇人試過鑽石水係咪真係有用呀?我本身飲食習慣良好......但就成日都冇便便...... ?-( ?-(
[img align=right]http://img.mms.sohu.com/mms/1841/65/70065/p2.gif[/img]

大宅

國民生產總值:1540

Re: 有冇人試過鑽石健康水呀?

較早時bb展,我比

子爵府

國民生產總值:12340

我上星期先退番部機, 試用左1個月, 但效果唔多覺好, 同普通水冇咩分別, 價錢好貴, 要$6700-(因為我地做分期, 所以要加多$500 charge), 保養費好貴, 因為有六支芯, 一年後要換芯, 每支要$1000- 加埋好甘架, 同買部新的無分別, 部機好大部, 好阻地方, d 水流得好慢~

我覺得好唔抵, 退番部機比佢, 慳番6千幾蚊, 可以買好多野~

複式洋房

我都已經食好多菜家啦....不過都係咁...乜原來試用都要比$$家....電視又話唔駛既~~

[img align=right]http://img.mms.sohu.com/mms/1841/65/70065/p2.gif[/img]

子爵府

國民生產總值:12340

佢係收左你錢, 先比你試用, 試唔arm你退機, 佢先會退錢比你咋~ 手續好煩~
sophieso0117 寫道:
我都已經食好多菜家啦....不過都係咁...乜原來試用都要比$$家....電視又話唔駛既~~

複式洋房

係呀....咁就真係要認真考慮下.....

大宅

國民生產總值:1540

你可以試

別墅

國民生產總值:890

我有個親戚買咗"鑽石水", 話幾好喎, bb皮膚唔好攞嚟抺面都得嫁...不過我覺得價錢太貴所以冇考慮....!!!

複式洋房

我而家皮膚出疹...有好多野都唔食得....火龍果同提子都唔得...要勁介口.....好辛苦....

別墅

國民生產總值:872

I think it's not good
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

洋房

國民生產總值:512

我個家姐用緊就話幾好,重買多部比爸媽用,又叫我都試吓,不過我始終覺得太貴無試!!

sophieso0117,
你試吓食青蘋果,同食西梅,我有左之後唔係日日有便便,咁我食呢d野就有架啦!或者買地門西梅汁,生之前同生左果幾日都無咁易有大便,可以試試!
日夜做 見爸爸 剛好想呻 卻霎眼 看出他 多了皺紋

民房

國民生產總值:14

不如大家睇下消委會講咩
選擇月刊

男爵府

國民生產總值:7177

我用左好多年喇, 感覺幾好, 辜勿論佢係咪廣告講得咁好, 但有六支芯才6,000多元, 不算貴了, 街上好一點的凈水器一支芯亦要千多二千元啦. 而且現在的食水經常出現問題, 過濾多幾次食都食得安心O的, 我而家洗最後一次食物都用佢.

大宅

國民生產總值:1179

呢隻野好多人投訴又唔好用!!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.