產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

大肚婆飲唔飲得清補涼?

我奶奶剛剛打電話俾我~
話整左0的清補涼~諗住等陣拎去我屋企俾我飲~

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 大肚婆飲唔飲得清補涼?

我有飲去濕茶, 係咪同一樣野??

飲少少都唔驚啦 . 清熱氣麻!

複式洋房

我的同事話清補涼係正氣ga, 唔係涼ga, 所以飲多幾碗都得呀!!! :lol:

大宅

我以家有時都有飲既,,如果你怕咪唔好咁早飲住囉~~

大宅

清補涼都唔係涼, 點解唔飲得呀, 我每星期亞媽都煲2次比我飲,因為佢驚我熱氣

大宅

唔該曬咁多位~
咁我等陣都放心飲~

別墅

放心飲啦, 我奶奶成日煲, 唔係涼的, 係清熱, 好好味~~ 我成日飲幾大豌, 仲要食埋渣嫁~~ 而家四個月... 好好嫁, 尤其你無介口, 成日食熱氣野, 更要飲
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦
該用戶已被刪除

男爵府

i drank that kind of soup during my pregancy, i think it's okay.
But if U r worry, don't drink too much!

首頁

尾頁

跳至