意見反饋
義工
跳至
精靈bb's靚靚媽咪吹水會 PART 3

男爵府

國民生產總值:5103

精靈bb's靚靚媽咪吹水會 PART 3

唔駛1個月,我地又要開個新囉,勁!!

別墅

國民生產總值:569

Re: 精靈bb's靚靚媽咪吹水會 PART 3

仲未泡頭既d人

男爵府

國民生產總值:6294

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

男爵府

國民生產總值:5770

"埋州"先

子爵府

國民生產總值:11369

別墅

Thank you All
for your concern about 緹緹
其實因為佢老豆(緹爸) 細個時有嚴重哮喘, 所以醫生之前已經講過可能會遺傳 :-( 不過我地仍然會睇緊d 緹緹亦都希望只係天氣o既問題囉

男爵府

國民生產總值:5764

報到先咋...yeah
:-D

別墅

有冇攪錯, 一係冇人, 一係出鬼晒

男爵府

國民生產總值:6294

i 'm the no.2 嚟0既 ..勁呀
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

大宅

國民生產總值:1939

Just wake up... report sin
Little Chester born on "Boxing Day" Chester's Home Updated on March 1

大宅

All
多謝大家的關心!

Cherry
多謝你個SMS message!
Little Chester born on "Boxing Day" Chester's Home Updated on March 1

大宅

國民生產總值:2877

Wah, u all already so fast.

子爵府

國民生產總值:11516

好媽媽勳章

aiya...遲到tim
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

男爵府

國民生產總值:5764

NOPAN

唔遲唔遲..

nopan & all

我頭先大喊一場.. 我睇完阿旺... 就無啦啦覺得生左個囡出黎.我又唔揍佢..好唔岩囉... 就即好掛住阿囡同好想自己揍
返佢囉...
:-(
:-D

男爵府

國民生產總值:5447

環保接龍勳章

好耐無上BK,咁快part 3..........勁呀

大宅

激屎人啦...無啦啦瀑水管,攪到成條沙宣道都無水用,我剛剛返完Mummy到沖涼咋

水務署話聽朝先可以"灰"復供水

大宅

CS
唔好咁傻豬啦!你生得韻韻經己好偉大架啦...況且你宜家係返工賺錢買嘢俾韻韻麻!咪亂諗嘢拉!

查實我都好想自己揍返Chester,真係羨慕Li,C9,Cicy!!!

大宅

國民生產總值:1933

HIHIH

大宅

國民生產總值:1601

All,

Morning~ 我都o黎報到先!!
朗朗豬係 2004 年 12 月 22 號係法國醫院出左世喇, 重 3.36 Kgs;-) 朗朗's Family updated on 05/06/06

大宅

國民生產總值:2296

morning all

我都嚟報到先~!

12345678910... 167
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.