意見反饋
義工

自由講場 今日: 2702|主題: 1023226

跳至
迪士尼明起向市民減收50元

複式洋房

國民生產總值:221

[07/11 星期一 16:27]
香港迪士尼樂園,明日開始提供折扣優惠一個月。所有持有香港身份證居民,入場費可獲50元減免.而3至11歲的兒童,陪同的家長如果有身份證,亦可獲減費.迪士尼公司無回應入場人次,只是強調優惠是向香港市民致敬。

別墅

國民生產總值:554

Re: 迪士尼明起向市民減收50元

bbman, thanks for the info....

DisnXXland,

I will not go anyway ............ :tongue:

大宅

國民生產總值:4412

好事丫﹗

但短期內應都唔會再去囉。

子爵府

國民生產總值:11211

I will go to Disney with my son on this Friday.

公爵府

國民生產總值:25476

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

致乜野敬呀, 我上星期日去, 真係可算水靜河飛, 快證都唔使攞呀.

有同事為左要睇煙花, stay 足一日, 連 3d 影院都睇幾次呀.

禁止訪問

國民生產總值:20403

侯爵府

國民生產總值:21554

GOOD NEWS

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6114

男爵府

國民生產總值:6923

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係咪大細都減$50,星期六/日有無得減呀 ??
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

大宅

國民生產總值:1281

good news
~ Kayee & KK ~

侯爵府

國民生產總值:20034

買左ticket有冇回水 :-( :-(

寶石宮

國民生產總值:372547

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

男爵府

國民生產總值:5110

畀面勳章

系唔系真的?我頭先上佢個個官方網站, 佢都沒有講有得50減哦, 如用網上book飛, 還是295蚊和350蚊這兩種價錢啊?請問是邊度的消息啊?可不可靠啊? ?-( ?-( ?-(

大宅

國民生產總值:3428

洋子 寫道:
系唔系真的?我頭先上佢個個官方網站, 佢都沒有講有得50減哦, 如用網上book飛, 還是295蚊和350蚊這兩種價錢啊?請問是邊度的消息啊?可不可靠啊? ?-( ?-( ?-(

真架! 新聞有!

子爵府

國民生產總值:12210

2019新春慶豚圓 2019勳章

【 17:38 】 迪士尼明起向港人減收50元 (星島日報 - 港聞)

廣 告

香港迪士尼樂園宣布,由明日起的一個月內,所有持有香港身份證人士,入場可以獲50元折扣優惠,而3至11歲小童,在家長陪同下如果有身份證,亦可獲得優惠。香港迪士尼樂園市務及銷售副總裁陳敬考表示,今次提供折扣優惠,與門票銷售情況無關,強調只是一個「向香港致敬」的優惠計劃。

複式洋房

國民生產總值:174

遲d會唔會仲平d呢? :lol:

珍珠宮

國民生產總值:44673

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

國民生產總值:49463

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

又唔係月頭, 又唔係11號, 8號先嚟攪"回饋", 分明係俾海洋公園近排個勢打擊啦, 不過無論如何都冇乜興趣, 就算唔駛錢, 都唔想同d大陸人爭。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

國民生產總值:3428

佢哋話開幕兩月噃! ?-( 過多3日都等唔到! :mrgreen:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.