意見反饋
義工

自由講場 今日: 6839|主題: 1024265

跳至
海洋公園自推出「好賞香港」優惠,最多可享有六折優惠

複式洋房

國民生產總值:221

海洋公園自推出「好賞香港」優惠,最多可享有六折優惠

(香港 ¾¾ 2005年10月31日) 海洋公園自9月份推出「好賞香港」優惠,深受香港市民歡迎。海洋公園決定乘勢於11月份推出第二擊,並以1977年1月10日海洋公園開幕日期為優惠指標。凡於2005年11月1至30日推廣期間,持有*香港身份證人士的身份證號碼組合上印有1、9、7、0任何一個數字(重覆數字當一次計算),只須親身到海洋公園售票處購買日間門票,即可獲享九折優惠,有兩個數字可享八折,三個數字即享獲七折,最多可享有六折優惠(此優惠不能轉贈他人或與公園其他優惠同時使用)。

禁止訪問

國民生產總值:20403

Re: 海洋公園自推出「好賞香港」優惠,最多可享有六折優惠

男爵府

國民生產總值:5912

2019勳章 畀面勳章

咦..我都係喎..應該有七折啦!!

複式洋房

國民生產總值:182

好抵!

大宅

國民生產總值:3260

2019勳章

我有八折........

珍珠宮

國民生產總值:31690

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩, 我有晒四個數字, 有六折呀

男爵府

國民生產總值:6016

2019新春慶豚圓

我得八折咋.

大宅

國民生產總值:1723

2019新春慶豚圓 2019勳章

bobo101^*^ 寫道:
嘩, 我有晒四個數字, 有六折呀

me too!!

男爵府

國民生產總值:9888

好媽媽勳章

我有8折
我老公7折
好野,我地呢個20號呀

公爵府

國民生產總值:27599

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我一個都唔中 :-( :-(

伯爵府

國民生產總值:16237

del

水晶宮

國民生產總值:64911

叻叻勳章 畀面勳章

kwan0520 寫道:

me too!! :-( :-( :-(

我老公就有7折

男爵府

國民生產總值:9810

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

1、9、7、0任何一個數字,你無?咁你咩年出世

侯爵府

國民生產總值:23274

:-D :-D :-D :-D

侯爵府

國民生產總值:21798

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

國民生產總值:4548

numen 寫道:
[quote]

1、9、7、0任何一個數字,你無?咁你咩年出世 [/quote]

***注意 : 係 [ 身份證號碼 ], 唔係日期!!! ***

男爵府

dian 寫道:
[quote]
numen 寫道:
[quote]

1、9、7、0任何一個數字,你無?咁你咩年出世 [/quote]

***注意 : 係 [ 身份證號碼 ], 唔係日期!!! ***[/quote]
死火,眼濛濛睇錯左 sorry

男爵府

我得九折,老公有...七折,

大宅

國民生產總值:4918

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.