夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

小心老公去大陸按摩,就算同老婆一 齊都出事:ranting:

請大家俾D意見:

我一直對我老公都投100%信任,但今次真係大跌眼鏡........:-(

話說我上星期六日和他一起去0左深圳(三島)按摩,由於要過夜所以指定要三個鐘才可, 但怕太夜目訓所以我講話先按兩個鐘,仲有一個鐘明天再按埋去,起初佢都同意,但當我按了兩個鐘後,我發覺佢仍在按,我本以為佢應該都差不多快按完啦!我便目訓先,誰不知,我正睡得半醒時,聽到以下對話,請你們來評評理~ ?-(

衰老: 你按得好舒服呀!

按摩小姐: 係呀好多客鍾意指定搵我按摩架!有D CALL我手 機,有D CALL去公司.

衰老: 咁一定係你服務周到啦!如果唔係點會有咁多 客CALL你,如果去佢屋企,收幾$?會唔會貴D架?

按摩小姐: 冇架我0地係正經地方,無上門架!不過你地好多香港人鍾意上哩幫襯我.

衰老: 係呀!如果我唔上哩,都唔會識到你啦!不過除0左中式按摩之外,仲識邊D按摩呀?

按摩小姐: 你鍾意邊D按摩,我都識,最緊要有錢俾,就乜都得呀?

衰老: 咁日式係唔係要除晒衫呀?

按摩小姐: 唔係~正蕃條UNDER就得啦!有D客鍾意單對單一間房,收費$168兩個鐘.

衰老: 咁你得唔得架?

按摩小姐: 得~緊得啦!

衰老: 咁下次搵你做先......( )

按摩小姐: 你知唔知香港邊到買女人D底衫褲呀?

衰老: 香港好貴呀!你唔洗係香港買啦!大陸好平姐~你係邊到買架?

按摩小姐: 我D好平架$10零$20左右.

衰老: 咁你男友唔鍾意咩?( )

按摩小姐: 我冇男朋友架!

衰老: 唔信~你咁靚女點會冇呀?

(講到哩到,我忍冇可忍,終於彈起)

我: 老公你唔係話兩個鐘咩,點解咁耐,而家你知唔知幾點?5點你唔目訓,我要目訓架!

當時個位小姐好似身有屎咁,馬上關燈關,電視,AND走都走唔切

火都哩埋,沖0左出去搵佢0地個部長出哩, 一五一十講出哩,要佢0地扣佢小費,及重罰佢.

其實我問過我D朋友佢話其實冇乜0野好小事姐,你老公只係得個講字姐,都冇乜0野做過,只怪我傻做乜要扮目訓,應該一齊搭傘,你老公一講0野,就搶住答,咁就唔會俾機會佢0地啦!

你0地點睇? ?-(
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

複式洋房

Re: 小心老公去大陸按摩,就算同老婆一 齊都出事:ranting:

o华!唔怕得罪講,老婆o係隔籬都咁猖狂,我反而咁覺得個骨女冇乜問題 (佢做得呢行,都遇左佢会有呢d對答),你老公如果係正直,大可以唔答o爹!小心為妙!唔好只管麻鷹,管緊隻雞仔為上策
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

大宅

Re: 小心老公去大陸按摩,就算同老婆一 齊都出事:ranting:

你老公都係齋講啫, 你向隔離, 無咁大胆卦, 男人見到呢D人都係發下UP風.

大宅

我諗你千其唔好俾你老公自己或者同朋友去,有你喺身邊都傾得咁露骨,你唔喺度,一定有野都似.我都係一定同老公一齊同埋一間房至會去按摩,其實我好想做推油,但因為要男女分房,所以寧願一齊都唔推油.

[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

男爵府

好媽媽勳章

我都覺得你老公問題大 d 啫, 雖然淨係講, 但咁可能係因為
你係隔離, 所以冇進一步. 而且你係隔離佢都唔怕你聽到,
咁佢都唔係幾放你在眼內. 我覺得你應該鬧既唔係個按摩,
佢做得呢行, 同 d 客傾計好平常, 佢地要混熟 d 客呀麻. 反
而你老公就要鬧啦. 大大個老婆瞓係度都夠膽同女仔調情,
仲講埋去邊買 under ... 你唔係度就唔駛想像啦.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你跟住有冇問你老公, 佢做乜咁樣對答人呀?
你老公真係抵打

複式洋房

agree!!!!!
而且好多年前我同我當時個男朋友去深圳按摩, 我當時都見到果d 按摩女仔會轉登按佢大脾邊位, 所以果次之後我都無再同當時個男朋友再去....不過後來比我發現佢自己同d friend 去, 仲比我問到佢個friend 爆出來話佢地唔止去按摩, 仲有用手幫佢地攪掂, 亦因為咁而我同個男仔散咗.
binbin 寫道:
o华!唔怕得罪講,老婆o係隔籬都咁猖狂,我反而咁覺得個骨女冇乜問題 (佢做得呢行,都遇左佢会有呢d對答),你老公如果係正直,大可以唔答o爹!小心為妙!唔好只管麻鷹,管緊隻雞仔為上策

大宅

你老公都算抵死啦....以為你訓到隻豬咁...咩都聽佢唔到...
好彩你聽到佢咁口花...以後就小心d佢既行蹤啦......
但係我覺得事情都過左...你就唔好成日係佢面前再提...
因為佢會話你唔信佢...之後就...........(我會想太多了)..
都係一句...自己留意下佢.....

子爵府

你都是睇實c6好d喇^o^有你在場都禁樣^o^無你在場就 ^o^上面禁多愛芝麻街o^d c6是咪未知死呀!!! :tongue: :tongue:
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

別墅

睛靈勳章

你老公要唔要上大陸返工架 ? 如果唔洗 , 盡量唔好放生佢 , d男人成機到一次就會有第二次, 就算頭一兩次個心仲有個老婆 , 去多幾次就唔記得自己結左婚有頭家 , 玩下手仲覺得一個係香港一個係大陸 , 要碰到簡直難過登天 , 大不了唔去佢出過事果間或果區 .... 收埋個女朋友你都死啦 !! 係咪 ? 如果你老公要返大陸做野就無計 , 好似我咁 ..... :-( 除左希望佢仲記得自己身份收簾下 , 唔好出事發生家變就好了, 因為我一定同佢離硬婚。
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

別墅

我都覺得你應該先攪惦你老公, 如果你老公本身無問題, d女仔點都唔會出事啦, 我同老公間唔時都會同d朋友去深圳架, 當然我都好信佢, 但我都唔會放心比佢自己去! 講真, 男人既野食得梗係唔好side啦, 重要大陸咁多色情傳聞, 都係小心d好!

但你今次就似乎衝動左d, 第一, 個女仔雖然同你老公講埋d咁既野, 但你大吵大鬧同個部長噪, 就好似肉酸左d, 又攪到你老公好尷尬咁, 第二, 你老公明知你喺側邊都咁做, 有d人可能會話"如果你唔喺度咪重猖狂!", 但我又咁睇, 呢樣就要睇你老公係咩人, 如果佢不嬲都sa sa 滾, 咁就梗係信唔過, 但如果你老公不嬲都係好好先生, 佢明知你喺旁邊都夠胆咁樣, 即係話佢都無唸過其他野啦, 只係發下up瘋啫!

因為愛...所以等待...

大宅

HI Finger:

多謝你們關心,我返去問過我老公,佢乜都答唔到我所要的答案,只係一味話,我只係吹水,口花花,冇其他企圖架!叫我日後睇0下佢0既表現就知喎?

我叫佢睇完這編0野,佢之後講的........
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

子爵府

好媽媽勳章

你係隔離...你老公都咁講...其實雖然話可能得個講字...純綷吹下水...但係我覺得好唔尊重你囉...你係隔離都夠膽講...我諗你要好好睇住你老公呀...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

HI 455

我老公睇完你編0野後,話好多謝你明白佢喎~~~~!

老實講咁佢不嬲都係好好先生,唔通真係只係發下up瘋啫!
?-(

伯爵府

juliet 寫道:
..................
衰老: 係呀!如果我唔上哩,都唔會識到你啦!不過除0左中式按摩之外,仲識邊D按摩呀?

按摩小姐: 你鍾意邊D按摩,我都識,最緊要有錢俾,就乜都得呀?

衰老: 咁日式係唔係要除晒衫呀?

按摩小姐: 唔係~正蕃條UNDER就得啦!有D客鍾意單對單一間房,收費$168兩個鐘.

衰老: 咁你得唔得架?

按摩小姐: 得~緊得啦!

衰老: 咁下次搵你做先......( )

?-(

真係睇到都火滾, 俾著我响呢種情況, 聽到下次搵你做先呢句...我諗我已經無辦法保持風度, 簡直係呢位先生對自己同太太既侮辱, 亞旺?玩單純? 係大人都知你做緊咩, 呢幾句算係乜野嗡風? 太太响隔離, 就算佢有無瞓, 都應該有心理上既尊重掛!

我算係唔知唔見無聽聞 就唔過問果種, 所以我著眼不在於性交易方面, 而係尊重既底線, 下次自己一個人上去先問唔得咩? 乜野事咁搏...太太响隔離你先黎問? 你當呢幾句係發嗡風, 可想你平日既談吐如何 ?

請原諒我咁火, 睇埋呢位先生d過波說話...仲火! 我覺得太太既做法係人之常情, 出去搵部長係過咗火, 但唔係好多人响果一刻能夠保持冷靜風度, 我一定唔得!

事情需然未至於不值得原諒, 但先生請必須衷心道歉, 日後若再被太太懷疑, 你真係無權唔高興, 你自己攞黎!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

唔該晒你0地的意見,我已經俾老公睇晒你0地的勸導,佢都覺得係佢唔0岩, (唔知你0地認為我俾佢睇蕃這編0野,係對這件事有冇幫助呢?其實係0岩唔0岩呢? ?-( )

民房

我認為你唔好太敏感 男人講呢D野好平常
太敏感以後夫妻好容易會出現感情問題

大宅

HI mameme :

好多謝你企係我個邊,是問係個時點會冷靜呀?但係其實我到而家諗極都係唔係好明,點解男人會係老婆面前夠膽講D咁0既0野?我好想聽下D男人對這件事的睇法,幫我分析一下我老公係D乜0野人,請問你0地可唔可問下你們老公的睇法呀?TKS!

別墅

你老公果陣無諗過你係只係訓左
而係~~~死左!

首頁

尾頁

跳至