親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想經Zuji OR CX Holiday 買package 自由行新加坡. Zuji說要自己向Airline直接買,有無媽媽試過嗎?是否買完Package後就去Airline買就得呢?

CX Holiday 話可以電話買或CHECK-IN時買?有無媽媽試過嗎?

另外,Zuji OK 嗎?有無人買過佢地D Package? 機票要re-confirm 嗎?

我好少自由行,請各位多多指定教

王國會長

王國會長

櫻桃小貓子 發表於 12-1-12 14:17
我想經Zuji OR CX Holiday 買package 自由行新加坡. Zuji說要自己向Airline直接買,有無媽媽試過嗎?是否買 ...
你打去CX 票務處買就可以, 到時提供你張eticket no 及信用咭就可以了.

子爵府

i book from Zuji few times.........no problem. easy.just by credit card.

u need buy adult ticket 1st before buy the bb ticket....

大宅

回覆 櫻桃小貓子 的帖子

CX Holiday, 出發當日去到機場去返 CX 響機場A區既票務處WALK IN買就得,
因為INFANT唔佔座位,所以一定有飛賣,
成過個程5 分鐘左右

大宅

無問題架.. 因為唔佔座位, 出發當日買都得 ~

禁止訪問

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

yes, you can buy anytime, maybe just call CX to call, actually same fee everywhere!

But recommend you to buy earlier, if your infant is small, can get a basket for their sleep!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀, 早D打去CX hotline訂BB位, 跟手叫佢留埋前排有BB籃既坐位比你, 就算到時BB瞓唔到, 都可以有多D地方比佢企下落地.

別墅

多謝各位媽媽嘅意見,非常有用,我亦發覺自己好OUT,真心感激;

CX 答我可即場買,但佢唔清楚係邊到買,所以我唔敢信晒佢.

首頁

尾頁

跳至