論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如有,請PM我,我家姐姐話幫佢借左幾萬蚊喎,每月要還5千幾

別墅

回覆:有冇人住寶琳,屋企個印姐叫UJUB,姐姐手提憔9726X331 GA??

唔好信你個印印,個個都話自己做擔保人㗎!

子爵府

回覆:有冇人住寶琳,屋企個印姐叫UJUB,姐姐手提憔9726X331 GA??

我點都係會炒佢架喇,不過要等新工人黎先,佢尋日又同我講佢個fd無錢還,佢個fd仲打俾我

男爵府

phoebe^^ 發表於 12-1-19 07:01
我點都係會炒佢架喇,不過要等新工人黎先,佢尋日又同我講佢個fd無錢還,佢個fd仲打俾我

...吾好介入工人嘅錢銀瓜葛呀!仲要插佢做嘜比你電話佢朋友???

子爵府

回覆:idy926 的帖子

佢無俾我電話佢朋友,只係佢俾佢電話我聽話係佢朋友揾我,不過我無同佢朋友講

珍珠宮

我之前個工人又係咁, 又話幫朋友做担保, 又幫人借$, 最後仲玩失踪, 又出現, 又再失踪, 又再出現, ha~ 玩死我, 咁奇怪, 炒左佢lu~~

你小心d呀!!

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

珍惜 感恩
You got this!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

真吾真呀!佢每個月賺吾夠4千,又點可以借幾萬每月還5000丫!財仔都吾系傻啦。其實問返個工人:Why you tell me about this ,it si none of my business 蘿。財仔如果追你姐姐數,你只能炒左個工人了,fax張
中止雇傭合約比財仔至停止追數。
佢地都傻既,当我地系佢地阿妈咩。

子爵府

回覆:yuyueng 的帖子

佢借左兩間,一間大眾,另一間hesei,大眾一個月要還3156,hesei要還2348,佢話唔記得大眾借左幾多喎,因為上年借,hesei就八月借左萬八,我都唯有炒佢,因為佢根本還唔到,我唔明d財仔點解會借到甘大俾佢地,俾個僱主知道就炒佢地,甘又收唔反條數喇。
我都想即炒工人,但我有四個小朋友,無人煮飯我攪唔掂,所以要等新工人黎先

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我聽我個AGENT 講,依家D財仔有曬姐姐系家鄉D資料,果邊有人,隨時追債,吾怕佢地吾還錢窩!還吾到米一直幫人打工還清為止。財仔邊有血性,不過,如果你家姐姐真系幫人借錢就只能為自己的愚昧付出代價了。

子爵府

問佢咩野都只話唔知,佢認佢偷我D信去借錢,不過因為之前我0係佢袋見到我D信,我影左相,我要俾佢睇佢先肯認,之前話我已有相,佢未睇到佢都唔肯認有偷我D信,仲要話本PASSPORT有我地址,佢真係痴痴地,佢係都要話幫人借都冇計,事實就係真係佢去左借錢,我都同佢講左,人地收唔到錢一陣黎放火燒佢,不過除左借錢依PART,我本身都想炒佢GA喇,只係而家攪成甘,俾我下家決心唔再猶豫姐

複式洋房

回覆 phoebe^^ 的帖子

唔識你個工人名,不過你住寶琳,我係呢區,我個偷野工人炒了,炒了佢仲成日係呢區浦,搵緊工,佢名waridxh, w9x9x0x(9), x為同一個字母,小心!

大宅

They are the best actresses. She told you about that because she wants you to send her back and doesn't need to repay the loan.

子爵府

我唔係住tko ga,係我工人話佢個fd住寶琳咋。今日仲正,我工人話佢fd無錢還,佢叫我依個月借8500俾佢先,跟住再幫佢還,佢個fd無錢㗎喇,而家d salary都有用,所以唔會拎去還錢,可能到四月個fd會有錢,因為到時完左三個contract會有長期服務金喎,但我工人明明話佢fd因為上個月要俾錢renew contract先無錢還,真係吹水吹到上天

首頁

尾頁

跳至