親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無join 過 "縱橫遊" 去韓國 ?

想知 "縱橫遊" 食住ok 嗎 ?

男爵府

Re: 有無join 過 "縱橫遊" 去韓國 ?

up

男爵府

up

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

quite good :wink:

大宅

我前年去的時候就係跟縱橫旅,d食住幾好呀,因為我個團係滑雪團,所以大部份都係年輕人,大家都玩得好開心,最good係滑雪的地方同住的地方都非常好,因為係住係d好鄉村feel的酒店,十分之有情調架.

另外因為個導遊係當地讀書的,所以一d都唔驚語言問題囉.總括黎講係good good good........

複式洋房

smallping
請問以下的四星hotel好唔好呢?
1. co-op hotel
2. River Park Hotel
3. Poong Jun
4. Co Op Residence
5. Coatel

另外, 洪川大明滑雪渡假城 同 丹陽大明渡假城 ok 嗎?

可否推介下邊d好玩地方, hotel, shopping呢?

大宅

阿華田豆豆 ,

其實你如果跟團,佢地都應該安排好"曬"你d行程啦.不過如果你要我推介的話,river park hotel 係唔錯的,其他個d我就唔清楚啦
另外,我上次滑雪的地方係雪嶽山,唔係你講個兩個地方,所以我比唔到意見你呀 不過雪嶽山就非常之"正"囉,因為真係遠離市區,係一個山上面,唔係個d什麼x珠滑雪場囉.如果今次你都可以選擇的話,不妨試下啦.
至於shopping,大致上都係明洞,東大門,狎梨園等等的地方.
希望上面個d information可以幫到你啦.........

子爵府

我去過兩次韓國都係join縱橫遊架, 食住真係唔錯, 以前都係住過river park hotel! 雪獄山個風景好靚架!

複式洋房

river park hotel近唔近市區, 方便嗎?

複式洋房

Good!

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

東瀛遊呢? 是否差不多

公爵府

好媽媽勳章

04年頭join 縱橫遊去韓國, 食住都好好.
當地導遊仲係香港人, 娶左韓國妹, 所以留在韓國做導遊.
而導遊助手亦好勤力.
領隊姐姐又係勁好人, 在我仔生日當晚仲買蛋糕請全團人同阿仔慶祝

大宅

上次我跟縱橫遊就一般, 食住因已經 book 好, 所以無問題, 係個領隊唔掂, 記得果朝話係酒店大堂等一齊去食早餐, 睇住個領隊人數都無數, 就上2樓食早餐, 好彩我離遠見到佢個影末跟住上, 上到去我當住佢面問老公掂解唔數人就走左去, 佢只係面懵懵咁當聽唔到.

洋房

X'mas報了縱橫遊去韓國,滿得很快,也來不及格價了,相信間間相差不大,只看你好唔好彩遇到個合心水的導遊,和好玩合拍的團友。

大宅

我都是在聖誕期間報了縱橫遊去韓國,
我問過好多間旅行社去韓國要座零晨機,
而縱橫遊是早上機,
我覺得比較合適小朋友

公爵府

我去年聖誕節去韓國都是跟縱橫遊的,吃和住都不錯, 不過, 最重要的是他們不會有太多帶團友去特約商戶買手信的安排, 通常全個行程共3至4處, 我覺得可以接受, 我記得有一次去上海參加了康X的五日團, 雖然join的已經是豪華團, 但每日行程導遊都帶我們去2-3處地方買東西, 真是買到火到來埋!!!!!

大宅

"縱橫遊" 去韓國 - 唔錯唔錯

複式洋房

我估兩間都唔差.
bighug 寫道:
東瀛遊呢? 是否差不多

複式洋房

我都係因為座零晨機的問題, 所以報了縱橫遊去韓國. 坐cx...........
rio 寫道:
我都是在聖誕期間報了縱橫遊去韓國,
我問過好多間旅行社去韓國要座零晨機,
而縱橫遊是早上機,
我覺得比較合適小朋友

男爵府

我都報咗"縱橫遊"去韓國,我未join 過呢間架,不過見到你地 d 回應,我就安心晒啦,我最鐘意係可以坐 cx 機,同埋唔駛零晨出發

首頁

尾頁

跳至