自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

我想買一件高質素童裝羽絨,要黑色或深藍色,$600-1000都可以,唔想淘寶買,淘過一件,好大陣味,(除非有媽媽買過無味的)有無媽咪可介紹,最好九龍區,我真係無咩時間,請幫忙

333s  小孩最快長大, 穿几次都不夠穿了.  不淘都可以去出國店買. 深水步與太子一  發表於 12-2-3 10:34

侯爵府

hashtag影視迷勳章

因為羽絨有唔同quality.
越貴既品質越好﹐味道亦會無咁重。

不過你可以去太子附近果度搵下。
大概0係深水步與太子交界 (近大埔道)。

詳細資料其他jm應該可以幫到你~~

伯爵府

$600-$1000 要高質素? 我囝件north face 咁普通都over $1000啦

acomcom88  我估依家月下貨,買到掛  發表於 12-2-3 11:20

男爵府

2018復活節勳章

高質素最多可以著3年, 小朋友大得快可能只係2年, 有細既接手又唔同.... 我多數去信和0個幾間樓上舖, 要親身上去睇, 要睇成份同埋手摸.....

禁止訪問

回覆:我想買一件高質素童裝羽絨

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

http://www.rondown.com.hk/productset.html

BonBonLin  thx  發表於 12-2-3 10:38
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

男爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

你可以試下 Elle 都 okay......

禁止訪問

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我都唔係好捨得買,小朋友大得快,頂多著2年,成千幾銀一件,所以我買一般500樓下

acomcom88  我有三個小朋友  發表於 12-2-3 11:13

王國長老

王國長老

Giordano kids六百幾一件,我買俾囡囡著夠暖。

acomcom88  唔該晒  發表於 12-2-3 11:22
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kingcow

chan-chan  我都係買kingkow,又暖又舒服,減左價後大約750蚊  發表於 12-2-3 14:37

男爵府

我想買一件高質素童裝羽絨

我買件La Famer (法國品牌,唔知有冇串錯)比個女,折左$8XX,超掂,過年時去西貢露營都頂得順。係Sogo買。

acomcom88  唔該晒  發表於 12-2-3 11:22

禁止訪問

引用:我買件La+Famer+(法國品牌,唔知有冇串錯)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你要斯文款定casual 款?
斯文既可以睇睇 nicholas & bear, e+ 做緊 30% off, 不過都要過 1000

casual 既可以睇睇 mont-bell, 小童好似得短身既, 應該唔過 1000, 質料非常好.

acomcom88  返學用的, 唔該晒  發表於 12-2-3 11:21

珍珠宮

how about elle in toonsland......................2 way wear style about 650 now.

伯爵府

我 兩個星期前才係 皇帝 cow 買o左件羽絨比個女,
原價要千幾, 買果陣半價, 6百幾, 夠晒暖, 又輕身,
可能依家仲平過半價都唔奇.

不過, 細路真係大得好快, 太貴真係唔值得呀!!!

acomcom88  這是什麼地方,如不方便POST,請PM7  發表於 12-2-3 11:09

別墅

深水埗x九龍廣場,好似係7樓,對住扶手電梯有一間賣羽絨,佢冇牌子,係自己廠做,質地好好,幾百蚊有交易,我自己同幫朋友都買過好多件,個間野開左好多年嫁啦,好多人去買比小朋友返學,都有d時款d,大人細佬都有嫁,你可以去睇下。

acomcom88  唔該晒  發表於 12-2-3 11:09

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

唔該晒咁多位媽媽,我有三個小孩,所以貴D無所謂,這是給最大的女兒,上了小學用,小的那兩個有了,因為無限制顏色,每次我入去人家的鋪頭都好咩咁,我好似隻狗咁件件聞,近過年那几天又特別凍,只好給女兒穿羽絨背心,(都要800几),在加學校外套(間左綿)點知唔夠

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

eaubobo 發表於 12-2-3 10:35
how about elle in toonsland......................2 way wear style about 650 now.

我99買左件2 way wear 既,不過好似好薄咁....係咪暖ga?

首頁

尾頁

跳至