想生BB

跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

宥冇JM 25-26號排卵又check到bingo啦?

我25/1 低溫,加紅d有70%粗,(不過唔見有哈哈笑),26號開始體溫慢慢up啦,今日都有36.81,諗住check紅d,點知得個冇色o既水烘,仲要好難先睇到果隻,記得上一胎低溫後第10已經check到bingo,有望明天check到啦

大宅

我係25-26號排卵GA今朝check唔到...大早喇

大宅

回覆:宥冇JM 25-26號排卵又check到bingo啦?

我初二至初三排,但未check呀!今日egg day 10咋喎,咁快check到咩?

男爵府

sleepyor 發表於 12-2-3 14:08
我初二至初三排,但未check呀!今日egg day 10咋喎,咁快check到咩?
我上一胎egg day10 紅d有30%,快準易已有淺線

大宅

應該無咁快,我心急又手多CHECK左姐

大宅

回覆:有冇JM 25-26號排卵又check到bingo啦?

大家一齊努力!我會忍忍忍忍忍!忍到m期至check!

大宅

回覆 pigpig3112 的帖子

哦?咁快?CYCLE幾多日?

大宅

回覆 sleepyor 的帖子

一齊忍!!!然後一齊 Bingo!!!!!yeah~~

大宅

引用:回覆+sleepyor+的帖子 一齊忍!!!然後一齊+

原帖由 muimui1108 於 12-02-03 發表
回覆 sleepyor 的帖子

一齊忍!!!然後一齊 Bingo!!!!!yeah~~
大家一齊努力!一齊中奬!

男爵府

muimui1108 發表於 12-2-3 14:27
回覆 pigpig3112 的帖子

哦?咁快?CYCLE幾多日?

我之前都係30日左右,呢個cycle,遲左排..而家都day37 啦.

男爵府

sleepyor 發表於 12-2-3 14:25
大家一齊努力!我會忍忍忍忍忍!忍到m期至check!
希望齊齊bingo,齊齊跳板...加油~~

大宅

我都係25-26排呀, 尋日同今日紅d都有30%,不過冇用綠d check
我諗住下個星期,m小姐係預期之內唔黎先check呀,因為之前2個月又係好似咁ge情況,朝朝就左check右check好似個傻婆咁,最後失望而回,今個月要忍下手,心情平伏d!

體溫由26後就keep住高溫,around36.7-36.8

by the way,唔係要排卵後起碼12日先check 到?今日只後排卵後10日,可以咁快check到.

anyway,祝大家心想事成呀!!

大宅

我都想知排卵後幾多日可以check到?

我今日係排卵後14日, 唔知CHECK得未呢?

男爵府

引用:我都係25-26排呀, 尋日同今日紅d都有30%,不

原帖由 florianowen 於 12-02-03 發表
我都係25-26排呀, 尋日同今日紅d都有30%,不過冇用綠d check
我諗住下個星期,m小姐係預期之內唔黎先check呀, ...
上胎我心急check,因為我試左好耐都未bingo.個個月都好失望,其實個個月我都係排egg後十日到就日日check,bingo果個月egg10紅d有水印30%加上快準易可左m前5日check bingo.,咪試下囉,結果真係有淺線,而綠d都未有烘,之後紅d同埋cb越黎越深色,到egg12紅d仲深過對應線,cb個十字都好明顯,綠d先開始有烘,到day14先有深粗

leunglingling  快準易?牌子  發表於 12-2-6 15:50

男爵府

引用:我都想知排卵後幾多日可以check到?我今日係

原帖由 uncle_chu0214 於 12-02-03 發表
我都想知排卵後幾多日可以check到?

我今日係排卵後14日, 唔知CHECK得未呢?
一般12曰都ok,egg14可check啦!

大宅

即係話,如果我黎幾日繼續紅d都有烘,我下星期初驗綠d應該有反應,今日係排卵後十日。我之前又係勁心急,m前三日就用cb去,結果得個桔,唔心死,見遲左日,又用cb驗多,結果一樣,仲浪費左兩支棒棒。今個月要忍下手,等到遲左黎先驗mouth:

大宅

2021勳章

我估自己23號排~你地係計升溫第一日計定紅d變淺計第1? 23號變淺,26號先升溫...都唔知點計...

男爵府

引用: 我估自己23號排~你地係計升溫第一日計定

原帖由 hilhil520 於 12-02-03 發表

我估自己23號排~你地係計升溫第一日計定紅d變淺計第1? 23號 ...
我由最低溫果日計起呀!

男爵府

有冇JM 25-26號排卵又check到bingo啦?

今日仍然keep住36.84岩岩check完,紅d冇色,又有谷m feel再加埋m前出豆豆嘅徵兆,失敗多啦!

大宅

引用:今日仍然keep住36.84岩岩check完,紅d冇色,

原帖由 pigpig3112 於 12-02-04 發表
今日仍然keep住36.84岩岩check完,紅d冇色,又有谷m feel再加埋m前出豆豆嘅徵兆,失敗多啦!

...
我排完keep住36.6x,係有兩日36.77 & 36.8咋!今朝又去返36.61,唔死心隔一陣再check又變返36.71,不過我都安慰自己唔好放喺心上,當係參考算啦!

首頁
12345...18

尾頁

跳至