自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

萬千星輝賀台慶獎項大公佈!

萬千星輝演藝大獎--領獎者=汪明荃,頒獎者=六叔

最佳男主角--秀才遇著兵(水大人),領獎者=陳豪﹐頒獎者=李英愛

最佳女主角--心花放(紀開心) , 領獎者=郭可盈,頒獎者=劉德華

飛躍進步男藝員--我的野蠻奶奶 (不留名) ,領獎者=黃宗澤,頒獎者=葉童

飛躍進步女藝員--秀才遇著兵(拾義妹) ,領獎者=周麗淇,頒獎者=古天樂

最佳男配角--酒店風雲(鄭先生) ,領獎者=薑大偉,頒獎者=劉嘉玲

最佳女配角--阿旺新傳(醜女) ,領獎者=湯盈盈,頒獎者=林保怡

最佳節目主持--繼續無敵獎門人,領獎者= 曾志偉,頒獎者=任達華

最佳劇集--我的野蠻奶奶,領獎者=汪明荃和胡杏兒,頒獎者=周星馳

最佳綜藝資訊節目--殘酷一叮,領獎者=李克勤和梁榮忠,頒獎者=張曼玉

最佳宣傳片--我的野蠻奶奶 - 噴火篇, 領獎者=汪明荃和胡杏兒,頒獎者=鄭秀文

最具創意節目--繼續無敵獎門人,領獎者=曾志偉和林曉峰和錢嘉樂,頒獎者=黎明

最佳外購劇---大長今,領獎者=李英愛,頒獎者=黃秋生

有料爆牙^^

男主角第一票(><高層投票)是陳豪,男主角第二票(><高層投票)是陳豪,男主角第三票(現在投票) 是阿旺

结果是:最佳男主角=陳豪

女主角第一票(><高層投票)是郭可盈,女主角第二票(><高層投票)是郭可盈,女主角第三票(現在投票) 是阿姐

结果是:最佳女主角=郭可盈

是樂姐(樂易玲)親口講!!

別墅

Re: 萬千星輝賀台慶獎項大公佈!

係真唔係真﹖
今晚就知﹗

子爵府

係咪真架? 通常公佈出來都未必準喎

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿姐話佢未夠年紀攞星輝奬喎! 如果俾個奬佢咪好激氣!

子爵府

agree with you!

大宅

0的頒獎者好假?????
[size=medium]queensroad

男爵府

好媽媽勳章

係咪真架, 乜愛姐黎左香港咩, 唔係閔大人領獎咩 ?-( ?-(

男爵府

好媽媽勳章

agree

queensroad 寫道:
0的頒獎者好假?????

子爵府

如果係真,今晚唔想睇喇,郭x盈

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我想阿姐拿女主角獎呀﹗ :-( :-( :-( :-(

伯爵府

係咪真架

男爵府

別墅

幾千萬個唔信.....
[img align=left]http://usera.imagecave.com/kae/e6.gif[/img]

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

jess1123 寫道:

最佳外購劇---大長今,領獎者=李英愛,頒獎者=黃秋生

大長今sure will win for this.
How do you know that?
Are you working for TVB?

拭目以待!

大宅

吹水吾抺咀!

大宅

我反而唔想汪阿姐攞最佳女主角, 套劇以她幾十年功力, 去演這角色, 絕無難度, 我覺得應頒給其他人, 只可惜今年D劇D女主角唔係咁突出, 做成汪阿姐機會大啫, 但千祈唔好比胡杏兒攞就得啦 !!! 否則我會

大宅

真唔真ar

大宅

無記邊有資格請得起咁大car士的頒獎嘉賓...

複式洋房

唔信
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

子爵府

24孝阿媽 寫道:
我反而唔想汪阿姐攞最佳女主角, 套劇以她幾十年功力, 去演這角色, 絕無難度, 我覺得應頒給其他人, 只可惜今年D劇D女主角唔係咁突出, 做成汪阿姐機會大啫, 但千祈唔好比胡杏兒攞就得啦 !!! 否則我會

agree
胡杏兒

首頁

尾頁

跳至