論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人4月尾完約, 佢吾係做得好, 只係睇得bk多, 怕另一個更加衰, 加上吾想煩, 所以一直無action,
點知佢越來越衰, 態度差, 又懶, 終於月頭簽佐个新工人, 而家成個人輕鬆哂, 再睇返佢現在嘅表現, 覺得自己無做錯

大宅

畀面勳章

回覆:carmen_sach 的帖子

佢應該早走早著

侯爵府

BK Milk勳章

以前我都係 自從決定唔再同個衰印續約 成個人鬆晒

距仲以為我無距唔得 最尾幾個月係甘同我傾條件 態度鬼死寸

最尾殺距一個措手不及 哈哈

大宅

回覆 回覆:littlecatmiko的帖子

而家簽佐新工人,心情輕鬆哂,因為佢乜都argue.我又吾想係bb 面前嘈,所以要忍佢,日日睇佢面色,真係吾想掂錢仲要受氣

大宅

回覆:決定佐吾同工人續約, 成個人輕鬆哂

完全明白你,因我個呀姐都係咁!
我都會以此爲鑑!

子爵府

唉!我個工人都係咁唔話得,今日炳完佢佢發脾四大力關門同掉嘢。佢啱啱先做咗一個月多啲都唔知點好。

大宅

回覆 回覆:Nicole918的帖子

你個係米老賓?我個4x歲,好似好多老賓都係禁,其實我都吾係鬧,只係話,但佢係話都吾得mouth:

好似叫佢帶bb 上pg.我臨尾15min 去接佢,臨尾係自由活勤,我係門口見到其他工人個個都同少主人玩,佢就係到send sms..所以覺得自己無决定錯,佢黎佐差不多2年,bb 都吾鍾意跟佢,如果佢係用心照顧佢,bb 又怎會吾肯跟佢

首頁

尾頁

跳至