自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

骨痛

我老公腰骨痛了3個星期,看了10次"鐵打"
都是痛,請問有無好及平的骨醫我想佢照x-ray
(最好在葵芳)

thanks!

男爵府

Re: 骨痛

我先生隻手同腰骨都扭傷過,痛到幾乎行唔倒,後來有人介紹呢個鐵打比我先生,睇3次好番,我都有睇過,醫師係女人嚟嘅,(人人都叫佢做妹姨),好惦好多人睇o架,大大隻男人都揾佢(明星都見過),價錢要睇乜位置,如腰,頸,脚..麻煩d嘅位置會貴d,大約$240蚊,其他普通d大約$160蚊,不過要去到西環魔星嶺咁遠,我諗你都係陪你先生去照下先,如有需要再報料
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

大宅

好媽媽勳章

Nicole媽咪,

我老公條腰扭傷左,睇好多次都睇唔好...
請問可否給詳細資料給我呀?
thx a lot!!

jazz

男爵府

唔好客氣啦,我而家冇佢電話,明天我問下人之後我mail 比你,我教定你點搭車先,係金鐘地鐵巴士總站有一架47A去華富邨,會途經魔星嶺站,你問一問司機佢一定識,因為一落車就見到,係山邊搭成嘅鐵皮屋,門口一定有人坐係到排隊,你send mail 比我啦,我要休息啦,Bye

男爵府

我覆咗個mail 比你,收到未啊

大宅

好媽媽勳章

收到了,唔該!!

別墅

Nicole媽咪 寫道:
我先生隻手同腰骨都扭傷過,痛到幾乎行唔倒,後來有人介紹呢個鐵打比我先生,睇3次好番,我都有睇過,醫師係女人嚟嘅,(人人都叫佢做妹姨),好惦好多人睇o架,大大隻男人都揾佢(明星都見過),價錢要睇乜位置,如腰,頸,脚..麻煩d嘅位置會貴d,大約$240蚊,其他普通d大約$160蚊,不過要去到西環魔星嶺咁遠,我諗你都係陪你先生去照下先,如有需要再報料

上次扭傷, 我都睇過'妹姨'幾好o架, 前後睇o左3次便好番

Nicole媽咪, 我唔見o左卡片, 請問可否pm'妹姨'的資料予我存檔? 謝謝

大宅

Nicole媽咪
麻煩你pm跌打師傅個電話俾我吖,因為我條腰唔知點解成日痛,但係又無跌親喎,近排睇緊中 e,但睇咗成半個月都無乜進展,所以諗住又試吓睇吓跌打囉!

TKS!

大宅

我都想知呀
因為我媽咪成日都嗌痛架
唔該晒你

男爵府

Hello!我已經PM哂比你哋,check下有冇啦,收唔到通知我,而家去食飯先,Bye

大宅

nicole 媽,

sorry 呀, 我收唔到呀, 可唔可以再pm 多我一次呀~ :-(

大宅

Nicole媽咪:

請 send資料比我, 因我同老公湊仔湊到周身骨痛, 我個仔係大碼b, 9個月時已over 25磅啦, 現在才10個月大, 仲有排抱呀. 謝謝!
Happy

男爵府

Hi !我已經pm咗比你喇

大宅

Nicole媽咪
please pm me, thanks!

男爵府

我再"M"咗喇! 請check check "M",O.K

首頁

尾頁

跳至