跳至

首頁

尾頁

大宅

☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

報到!!

男爵府

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

報到

男爵府

好媽媽勳章

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

大宅

報到!!

大宅

☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

noreoho,

西田今個星期三送貨, 你啦?

珍珠宮

環保接龍勳章

報到! 我都係星期3送貨!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

大宅

grace, hi

noreoho, pls check pm.

珍珠宮

環保接龍勳章

hi

洗白白先!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

大宅

Present!

大宅

hi nicmother

still very busy?

大宅

報到!今日同安悅去左海洋公園,本來想去老鼠樂園,但今晚收9P,我想收7P先去,因為要睇埋煙花先走,但9P先放,我地返到長洲就會好夜!
安悅去海洋公園好OK,我地去左睇熊貓→蝴蝶園→兒童王國→纜車→海洋劇場→海洋館(爸爸同印印就去玩左幾個機動遊戲),安悅應該受到刺激(感官)!
我唔敢帶佢入鯊魚館及孔龍??,因為行過孔龍個度安悅有D驚,唔肯入去!
經過一個攤位係比$20/2次,用個大鎚打到2次加埋150分有珍寶獎,我家大力士一次已經150分,但珍寶獎好肉酸,個STAFF叫我地任揀一只,於是選左隻黃色鴨仔!

大宅

cat, grace, 我星期四先送貨....可能香港區...

大宅

heigoogoo,

(爸爸同印印就去玩左幾個機動遊戲)---好攪笑!!

[quote]

公爵府

我都黎報到先

大宅

Just to say hi, then bye la!

我好內疚, 今朝瞓過籠, 搞到BB遲到...

Going to

Bye-bye!

公爵府

我而家好忙咁做緊公司

大宅

NOREOHO,
安悅媽年紀大,唔受得刺激!重有畏高症TIM!

大宅

下次唔好咁懶訓豬la..
BoMomMom 寫道:
Just to say hi, then bye la!

我好內疚, 今朝瞓過籠, 搞到BB遲到...

Going to

Bye-bye!

公爵府

heigoogoo,

好玩嗎?我唸都幾辛苦喎,
heigoogoo 寫道:
報到!今日同安悅去左海洋公園,本來想去老鼠樂園,但今晚收9P,我想收7P先去,因為要睇埋煙花先走,但9P先放,我地返到長洲就會好夜!
安悅去海洋公園好OK,我地去左睇熊貓→蝴蝶園→兒童王國→纜車→海洋劇場→海洋館(爸爸同印印就去玩左幾個機動遊戲),安悅應該受到刺激(感官)!
我唔敢帶佢入鯊魚館及孔龍??,因為行過孔龍個度安悅有D驚,唔肯入去!
經過一個攤位係比$20/2次,用個大鎚打到2次加埋150分有珍寶獎,我家大力士一次已經150分,但珍寶獎好肉酸,個STAFF叫我地任揀一只,於是選左隻黃色鴨仔!

大宅

heigoogoo 寫道:
NOREOHO,
安悅媽年紀大,唔受得刺激!重有畏高症TIM!

zanna呢個星期五,六,有新野玩,去wild camp....

首頁

尾頁

跳至