美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

陪月勳章

號外: MÍOGGÍ 三月份購物折扣優惠

驚喜優惠:
VIP客戶獨家尊享邃黑精華修護套裝優惠:
邃黑精華潔膚啫喱 120ml
邃黑精華柔肌活膚水 120ml
邃黑精華抗皺嫩膚素 20ml
邃黑精華保濕凝膠日霜 50g
(套裝原價$1,070, 驚喜優惠價$580).

驚喜優惠:
無瑕肌膚套裝:

活肌智能深層潔面露 100ml
亮白美肌BB Cream SPF32 PA++ 40g 或
六角水閃鑽BB Cream SPF 15 PA+
(套裝原價$530, 驚喜優惠價$338).

嫩肌修護津液30ml 買一送一
(原價$720, 驚喜優惠價$360).

雪映明肌UV防曬護膚乳液SPF50 PA+++ 30ml
(原價$260, 驚喜優惠價$168).

MÍOGGÍ 雪映明肌淨白套裝:
雪映明肌淨白眼部修護液 15ml
雪映明肌淨白水漾乳霜 30g
(套裝原價$650, 驚喜優惠價$338).

MÍOGGÍ 活肌能量套裝:
生命水 125ml
夜間能量再生面膜50ml
(套裝原價$760, 驚喜優惠價$498).

春日特別優惠:
六角水補濕舒敏面膜50g
(原價$280, 換購價$168).

魔法完美系列深層活膚面膜 50g
(原價$360, 換購價$180).

VIP會員優惠: (額外折扣優惠)
MÍOGGÍ 全新光.透白凝亮系列,
VIP會員購買一件產品的折扣優惠, 額外多5%折扣優惠:
普通VIP即有85折, 白金VIP即有8折, 而鑽石級VIP即有75折.
而購買兩件產品或以上, 可額外多10%折扣優惠:
普通VIP即有8折, 白金VIP即有7.5折, 而鑽石級VIP即有7折.
(有關產品資料, 請參閱本司網站)

特別優惠:
消費滿$1,000(淨值)或以上,
可獲贈 MÍOGGÍ 透明質酸津液30ml乙支(價值$340).

MÍOGGÍ VIP會員入會禮遇:
新客戶凡購物滿$500(淨值)或以上, 即可成為 MÍOGGÍ VIP會員,
獲得迎新禮品: $200現金劵 + 精美手飾箱,
以及獲贈1,000積分, 享受更高的折扣購買優惠!

如有任何最新優惠及問題, 歡迎致電或親臨各MÍOGGÍ 門市查詢!
有關 MÍOGGÍ 三月份購物及折扣優惠可參閱:

http://mioggi.com/cgi-bin/index. ... ;news=3&nid=120

子爵府

醒目開學勳章

剛剛2月份大量入左貨,其中二樣..................雪映明肌UV防曬護膚乳液SPF50 PA+++ 30ml,夜間能量再生面膜50ml

禁止訪問

男爵府

MÍOGGÍ 雪映明肌淨白套裝:
雪映明肌淨白眼部修護液 15ml
雪映明肌淨白水漾乳霜 30g
(套裝原價$650, 驚喜優惠價$338).

呢套好似都幾抵, 不過我想試新既美白個條line多d.

別墅

MÍOGGÍ 大家覺得有咩好用呀

Yuk_Lam  生命水好好用  發表於 12-3-10 05:00

公爵府

回覆:carman2468 的帖子

我都係開始咗用無幾耐啫,鍾意生命水同六角水珠。

別墅

回覆:MIOGGI 三月產品優惠

推!

侯爵府

請問佢d日霜"立"唔"立"?我上個月買左生命水,好似幾好用,塊面無咁乾,遲d想轉用佢d其他產品

男爵府

畀面勳章

MIOGGI 三月產品優惠

係咪要做左會員先有優惠架?

Lee119  有d優惠係for會員的.  發表於 12-3-5 16:17

大宅

用eps 畀錢仲有d product 平呀~

男爵府

Eps優惠

Yuk_Lam  like  發表於 12-3-10 05:03
Lee119  eps優惠好似抵好多.  發表於 12-3-5 16:18

男爵府

我都有好多,新系列好香

Yuk_Lam  咩香味?  發表於 12-3-10 05:03

男爵府

POP135HK 發表於 12-3-3 16:52
Eps優惠

E~ 防哂 SPF50 呢支, EPS 抵D喎.
我都要買防哂, 就黎用哂, 得返半支.
之後唔知幾時先再做優惠.

男爵府

藍星人民 發表於 12-3-3 15:47
係咪要做左會員先有優惠架?

唔駛架, 佢每月個D優惠, 唔係會員都可以有架.
不過做到會員, 可以有多D折頭, 同埋可以儲分.

MÍOGGÍ VIP會員入會禮遇:
新客戶凡購物滿$500(淨值)或以上, 即可成為 MÍOGGÍ VIP會員,
獲得迎新禮品: $200現金劵 + 精美手飾箱,
以及獲贈1,000積分, 享受更高的折扣購買優惠!

大宅

畀面勳章

請問d個牌子係適合咩年齡用,是否適合比較年輕用.

男爵府

fracfrac_baby 發表於 12-3-4 13:35
E~ 防哂 SPF50 呢支, EPS 抵D喎.
我都要買防哂, 就黎用哂, 得返半支.
之後唔知幾時先再做優惠.
防曬買左無耐,反而想買活膚面膜,不過我支朱古力面膜都未用完~

男爵府

Chanv 發表於 12-3-4 14:06
請問d個牌子係適合咩年齡用,是否適合比較年輕用.
要睇下咩系列,好似紫色LINE同活肌能量加依家新出個系列應該啱年紀大少少

男爵府

醒目開學勳章

邃黑,紫色LINE有咩分別,邊隻好D?

男爵府

yklee 發表於 12-3-4 17:55
邃黑,紫色LINE有咩分別,邊隻好D?
紫色魔法LINE應該潤過邃黑,邃黑隻DAY GEL 夏天用又保濕又唔笠

男爵府

今個月新系列諗住買支重點美白去斑,,2件有7折,吸引

首頁
12345...6

尾頁

跳至