自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

俾個無腰骨衰佬攞上枱硬食一野又一野,仲同佢講好說話,強!

唔係因為老公參選,會唔會知道咁多野呢?

唐太,你好善良!可惜.......

FullOfBlessing  兩樣都唔係, 係自欺欺人.  發表於 12-3-7 09:54
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

可.惜.....太蠢!!

男爵府

唐太係一個大智若愚嘅人,係呢個時候佢一定要撐落去。至於值唔唔,如人飲水,冷暖自知,外人難以論斷。

chiandjoyce  agree  發表於 12-3-7 12:33
eaubobo    發表於 12-3-7 10:35
DAISYLINYING    發表於 12-3-7 09:54
pdcynthia_ip  agree ! 睇怕佢都係為勢所迫 !!  發表於 12-3-7 09:54

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢似上一世紀啲女人

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:唐太係一個大智若愚嘅人,係呢個時候佢一定

原帖由 BlessSky 於 12-03-07 發表
唐太係一個大智若愚嘅人,係呢個時候佢一定要撐落去。至於值唔唔,如人飲水,冷暖自知,外人難以論斷。 ...

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

子爵府

畀面勳章 睛靈勳章

唔知佢係蠢定偉大, 但如果我知道老公做埋 d 咁既野, 自問真係做唔到再企出黎幫佢 "咩" 鑊, 仲要話永遠支持佢...

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係白痴

dororo68    發表於 12-3-7 11:41
leng1999    發表於 12-3-7 10:24

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

2樣都唔係, 想做凸手夫人:;pppp:

nisha  so right  發表於 12-3-7 12:29
tracy.ho    發表於 12-3-7 11:38

大宅

回覆:是話你蠢還是很偉大......唐太?

會唔會同佢有宗教信仰有關呢, 我識有朋友都係,老公欠人周身債都無悔咁幫佢還債.

珍珠宮

為勢所迫

naughtyboyma  同意  發表於 12-3-7 10:51

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:會唔會同佢有宗教信仰有關呢, 我識有朋友都

原帖由 囡囡mami 於 12-03-07 發表
會唔會同佢有宗教信仰有關呢, 我識有朋友都係,老公欠人周身債都無悔咁幫佢還債.

...
欠債及有第三者是不同的,前者可能唔涉及背叛成份(例如生意失敗欠債),後者百分百涉及對伴侶的背叛。

evian0204  AGREE  發表於 12-3-16 11:06

水晶宮

我都唔明,唐豬又樣衰,又冇內涵,講嘢又語無倫次,點解咁多女人痴埋去:;pppp:剩係為 money?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

renren 發表於 12-3-7 09:40
俾個無腰骨衰佬攞上枱硬食一野又一野,仲同佢講好說話,強!

唔係因為老公參選,會唔會知道咁多野呢?

既唔係蠢亦唔係偉大, 應該屬於"硬食型駝鳥零尊嚴做好呢份工"類別

如果2世祖唔係有錢有名, 自己又天生一對腫腫眼, 會唔會咁吞聲忍氣?

如果讓位, 只會有更多2奶3奶4奶n奶補上, 你又願意讓位嗎?

呢個女人, 話佢可憐我唔覺佢可憐, 係佢自己揀的!

唔該, 唔好做得太over, 影衰其他女人。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

唔係蠢,係死蠢!

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

牛精仔 發表於 12-3-7 11:17
既唔係蠢亦唔係偉大, 應該屬於"硬食型駝鳥零尊嚴做好呢份工"類別

如果2世祖唔係有錢有名, 自己又天生一對 ...

哇,你個TERM - "硬食型駝鳥零尊嚴做好呢份工" 好英。
笑下又一日。放鬆下啦大家!

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

送首陳小春嘅"犯賤"俾豬太!

公爵府

BlessSky 發表於 12-3-7 09:50
唐太係一個大智若愚嘅人,係呢個時候佢一定要撐落去。至於值唔唔,如人飲水,冷暖自知,外人難以論斷。 ...

你"大智若愚"4個字,令我好似"登"一聲清醒左,講得啱!睇怕未來呢幾年,唐唐都狗仔對死跟,無得出去偷食,探第二頭家同個私生子都唔得,所以唐太一定要幫老公做到特首,咁老公就會乖乖地做完野返屋企唔敢四圍去.

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

唐太一D都唔蠢,
野心機心分分鐘仲大過佢老公!

子爵府

回覆 renren 的帖子

我諗起CHILAM首“你太善良”
「受騙的那個比騙徒更混帳」

都咁多年都唔識醒
老細回港~好日子完了

子爵府

其實我反而覺得唐太係死要面, 佢騎虎難下, 一方面諗如果離婚, 佢將來好難再搵人要佢陪佢到老; 另方面, 表面上佢撐唐生, 但實際上係為自己, 佢原諒唐生之後兩公婆再一齊出嚟扮恩愛, 其實係想話比果d第三者知佢優勝d, 佢先係唐生最愛!
p.s 有個朋友曾經講過, 醜樣嘅女人最"攻心計"...我信!

首頁

尾頁

跳至