懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

距離生bb的日子很近了!

還有7日第二個小bb要出世了, 心情難免有點緊張. 最近才開始發覺肚紋突然出現, 而且更越來越多, 真難看. 希望各位快生bb的媽媽互相支持一下.
[

子爵府

Re: 距離生bb的日子很近了!

素素
你開刀的? 你點知仲有7日呀? 可能而家就生得啦.... ha!!!
我同你一樣今日係39weeks呀... 但係我仲有2日就見第二個bb啦... 因為星期三會催生啦... 我都好緊張呀...

你大的小朋友有無jealous呀?

複式洋房

cecilau:

我都不知道我會何時生, 不過覺得應該不會這一兩天.

oh, 你星期三催生? 祝你一切順利.

我大仔暫時沒有太大的問題. 你大的小朋友幾多歲?
[

子爵府

素素
我今日出院啦... 星期四bb出左世啦.. 但係生得好辛苦呀... 催生係勁辛苦, 我最後生產時仲發燒, 最後要開刀呀... 而家bb仲係醫院呀... 住多一星期呀.. 好慘呀....

希望你一切順利呀...

大的小朋友而家2歲10個月呀.

別墅

cecilau,

想請教催生是否勁辛苦, 如到期是否選開刀better than催生? 你bb幾重呀? Why bb 係 醫院呀? Wish your bb快高長大!

民房

Cecilau

請問你摧生時BB是否已落左盆骨?

子爵府

好似未呀.. 但係都要催生呀... 最後生唔到, 要開刀呀.. 好慘呀..

jwcjosephine 寫道:
Cecilau

請問你摧生時BB是否已落左盆骨?

子爵府

我自己生過大仔係順產的, 所以覺得催生都好辛苦呀. 因為個b都未ready 出世呀. 最後生唔到, 要開刀呀... 我覺得順產係最好呀...
因為我生的過程發燒有virus. bb 都要打antibotics一星期呀.. 所以而家都未出院呀...

Scarlet 寫道:
cecilau,

想請教催生是否勁辛苦, 如到期是否選開刀better than催生? 你bb幾重呀? Why bb 係 醫院呀? Wish your bb快高長大!

首頁

尾頁

跳至