跳至

首頁

尾頁

大宅

你地 bb 每天睡多少小時?

我個 b 每天(24小時)只睡得大約10-11小時,日間 4-5小時,晚上6-7小時,好像很少,好彩都仲幾精靈,不過唔知o甘樣有無問題呢?。

你地 bb 平均每天睡多少呀?

複式洋房

Re: 你地 bb 每天睡多少小時?

我個b每日只係

洋房

由晚上9-10點瞓到早上6-7點,下午起身2-3小時便小睡半至一小時

別墅

大約11~15小時左右..睡得好少

大宅

[quote]
mcdull媽咪 寫道:
由晚上9-10點

民房

大約11~15小時左右,睡得好少
有時10小時.睡半至一小時就唔睡起身,過1-2小時再睡.
[img align=right]C:\Documents and Settings\CC681\My Documents\My Pictures\20060402[/img][img align=right]C:\Documents and Settings\CC681\My Documents\My Pictures\20060402[/img]

別墅

差不多有13-14hrs

複式洋房

夜晚就九至十個鐘頭,日頭就唔定有時繼繼續續瞓成三、四個鐘,有時成日唔瞓
來我的facebook專頁看看吧! www.facebook.com/AlpsBabys

大宅

大約14小時~

大宅

bb夜晚開始
5歲~~

複式洋房

我bb之前都吾係好肯瞓,不過自從我比咗奶咀佢後,情況好好多,一日都有15個鐘,但佢開始認人同認地方,出街吾係好肯瞓。 [quote]
2005媽咪

首頁

尾頁

跳至