嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

HI,

請問大家知唔知除左淘寶及深水埗外, 香港仲有邊度可以買到靚既仿真動物模型呢?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

陪月勳章

ItsImagical in 海港城

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有咩用途? 俾咩人用?

因為見過在wellcome 有一袋 cheap, 細size,及有d"肉酸"的膠 動物
toys 賣.
又見過lego, duplo, playmobil 的zoo 的動物, 唔知ok 唔ok.

另上星期到過harbour city, its magical 裝修中, 唔知e + 裝修完未.

補充: Wise kids 除了有playmobil, 重有e 款動物玩具:

http://www.wisekidstoys.com/node/408

http://www.wisekidstoys.com/node/409

男爵府

回覆 jonasmami 的帖子

謝謝!!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

回覆 PY-Sing 的帖子

HI,

其實我係想買比小朋友, 一方面當玩具另一方面可以當教材跟他玩!

複式洋房

哪裏可以買到仿真的動物模型?

wanchai

大宅

去太空 管 個 模型 櫃臺 都好多

男爵府

tks!

大宅

畀面勳章

I have a set of that and my son loves that so much. We use those animals when singing the song Old Mac has a farm...very fun!!

首頁

尾頁

跳至