自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢quote我平均$88一個月, 18個月約, 我巳叫佢send cut form! tks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

頭先續咗(要寄cut form), 平均$44一個月,18個月約,另回贈 $180 惠康coupon。

(watermelon)  我之前用開$44 plan, April到期,都寄咗cut form, 佢上週打來,話100%無$44plan, 亦完全  發表於 12-3-23 16:43

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

dkbaby 發表於 12-3-23 14:35
頭先續咗(要寄cut form), 平均$44一個月,18個月約,另回贈 $180 惠康coupon。 ...

呢排好多mami都話續唔到呢個plan,我都寄左cut form等佢call

大宅

我巳send cut form, 都打左俾我, offer $66/month, 12個月約。我話為何還貴過最初給我的offer, 他們說最初的offer是2011年的價錢, 2012年已經做唔番,我已幫襯了十幾二十年,沒有loyalty 價留舊客。好嬲,決定cut左佢, 轉用手機。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都就黎到期, 上年續又係平均$44, 唔係個個都係呢個價架, 我幫我阿媽佢問(又係用左廿幾年), 佢死都話做唔到呢個價

今年如果佢做唔到呢個價既我都唔會續啦, 反正我屋企電話用黎報煤氣錶咋

男爵府

唔該晒, 希望send 完cut form佢會offer到比我啦! 因為係幚我99屋企攪, 佢巳吩咐落, 唔係$44就cut左佢, 因為佢宜家都係用緊$44(當時都係我幚佢攪)

子爵府

醒目開學勳章

bkmum2005 發表於 12-3-23 14:55
我巳send cut form, 都打左俾我, offer $66/month, 12個月約。我話為何還貴過最初給我的offer, 他們說最初 ...
me too 職員話已经無44元plan,我都

決定cut左佢, 轉用手機

大宅

回覆:dkbaby 的帖子

請問cut form係要問pccw取定係自己download???

男爵府

cut form係pccw寄黎架, 因為係一式兩份A3噤大張, 墳完又要寄返比佢架! 門市都好似有得攞(但不肯定)

禁止訪問

大宅

回覆 justin08 的帖子

我記咗cut form, 佢話100% no $44 plan, I will say gdbye to pccw!!!

子爵府

醒目開學勳章

(watermelon) 發表於 12-3-23 16:45
回覆 justin08 的帖子

我記咗cut form, 佢話100% no $44 plan, I will say gdbye to pccw!!!
而家做$66plan

子爵府

回覆:請問最近續pccw家居電話要幾錢???

最多用手提! cut佢la

注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

回覆 leungsyhk 的帖子

hi.

門市得幾個地方有得攞 cut form (好 cheap cheap....),
我直頭去 pccw 旺角 西洋街168號攞架....
即場填完就比鬼返佢 !!!

tks.

大宅

好媽媽勳章

佢都話無$44個plan, 只係做到上個月, 仲話係商業決定, 做唔到$44個plan, 我話係唔係叫我轉台呀, 仲寄張cut form比你, 佢既態度好似話我d ''奀''細生意唔志在, 歡迎寄張cut form比我, 我真係火到黎, 我真係嬲到爆!

大宅

奶奶上個月都係續一年,平均五十五蚊,但係我這個月續約,沒有了這種優惠,只有續一年半,平均八十八蚊,企硬唔減,唯有轉去HGC(簽兩年,每月三十八蚊)

首頁

尾頁

跳至