自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

陶瓷暖氣好用嗎? 跟暖爐比較, 分別大嗎?

如題, 唔該晒~

子爵府

畀面勳章

Re: 陶瓷暖氣好用嗎? 跟暖爐比較, 分別大嗎?

我舊年買咗,幾好,唔覺咁乾,起碼安全

公爵府

幾多錢呀? 邊度買? 咩牌?

alicemun 寫道:

子爵府

畀面勳章

好B 寫道:

[quote]
[/quote]innotec 在citysupper買,(大)1千二百幾,(中)9百幾(小)3百九拾幾,唔好意思,尾數唔記得,不過,佢地嘅無綫吸塵機,就認真唔惦,千祈唔好買

子爵府

innotec細

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

百佳有呀~~$238,唔知咩牌子......冇細心看。

複式洋房

thx. 等我去睇睇先~~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我都係用innotech架, 響i-care買的, 即開即暖, 好過用充油式, 開好耐都唔暖, 又勁食電。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

複式洋房

[quote]
好B 寫道:

[quote]
[/quote]innotec 在citysupper買,(大)1千二百幾,(中)9百幾(小)3百九拾幾,唔好意思,尾數唔記得,不過,佢地嘅無綫吸塵機,就認真唔惦,千祈唔好買 [/quote]
我喺吉之島買(中)嗰隻$828~~
今日送貨到我屋企~~
買滿$1200仲有Innotec焗爐送添~~~

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

呢隻牌子既野東方成日都有賣廣告, 唔知好唔好用

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

我屋企有三款暖爐:

1. 油壓式 -- 比較慢暖,如果用喺廳,只有坐住隔離只會覺得暖.
2. 暖風機 -- 快暖,較乾燥,感覺上危險,因為用發熱線.
3. 陶瓷暖風機 -- 啱啱上星期買左,暫時覺得幾好用,因為可以好似風扇咁擺動,無咁焗,同埋自動恆溫,唔會太熱,有遙控同時間制調教.不過唔係innotec呢個牌子.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

子爵府

聽落陶瓷暖風機好似幾好咁bor, 除左innotec外仲有咩牌子揀呢?

大宅

超級百佳果個好底, $2XX(中型), 有人試過嗎? 請報料!

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

陶瓷暖氣

水晶宮

陶瓷暖氣我依家都用緊,,我覺得好好用喎~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

別墅

我係吉之島買左依瑪牌, HK$590 岩岩星期六送貨未係好凍用, 就好快暖, 要到本星期尾真係凍用至知道, 但個sales 話個廰約 200 呎就最岩用
wi-wi 寫道:
thx. 等我去睇睇先~~

大宅

陶瓷暖氣係咩原理呀﹖聽你地咁講好似佢又安全d又好用d咁wor

大宅

想問你地講既innotec,如果要暖200呎大既廳,咁應該係買大/中/細,邊款size呀﹖

首頁

尾頁

跳至