2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日第一次係响到做產檢 而今日係13 wks 3 days
程序一切如常, 直至到見e生 聽胎心聲果 parts 就出事啦
e生搞左好耐做左 2部唔同的機都聲唔到胎心聲.................

我同老公即刻變得好擔心........胎死胎中???
e生跟住寫紙俾我去去左 TMH 做檢查
幸好一切正常!!!! 真係俾呢位E生嚇餐飽!!

去到TMH 無咁過咁快 30MINS 內搞掂 可以走人 (原來呢D係URGENT CASE)

男爵府

係咪機件故障?

男爵府

2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第四回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

引用:今日第一次係响到做產檢 而今日係13 wks 3

原帖由 tangyiu 於 12-04-11 發表
程序一切如常, 直至到見e生 聽胎心聲果 parts 就出事啦
e生 ...
乜係TMH

大宅

TMH = Tuen Mun Hospital

o黎緊我 13w5d 都會去容鳳書第一次產檢

複式洋房

引用:今日第一次係响到做產檢 而今日係13 wks 3

原帖由 tangyiu 於 12-04-11 發表
e生 ...
其實早期聽心跳不一寶聽到,我都系再照超聲波才見到胎兒心跳。不用擔心!

大宅

回覆:tangyiu 的帖子

好彩無事咋,Honey!

別墅

回覆:元朗容鳳書母嬰健康院€恐佈經歷

我16may都會去容鳳書第一次產檢,. 請問會在當天做婚前或產前檢查嗎. 我和老公乜都未check 過.

書第一次產檢, 做幾久?

謝謝.

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

真係多得佢唔少....

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

其實係有機會搵唔到架, 佢都係搵個保障叫你去醫院check一check~ 現在一切平安就好了~~~ 放心放心~

複式洋房

回覆:元朗容鳳書母嬰健康院€恐佈經歷

我都試過 係瀝源健康院檢查 18w 個姑娘用第一支胎心機聽極都係我個心跳 跟住佢要去問醫生借個勁d喎 訓係張床個刻都幾驚下

首頁

尾頁

跳至