自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人知生日去disney有d咩送呢?

有d frienb 同我講生日0個個人要正日先有野送既喎!係唔係真0家???
因為我個女同我係同一個月生日既,佢正日就一定唔得閒啦!
如果響生日0個個月之內入場係得既,麻煩話我知呀!因為我上disney個網我搵唔到呀!please help me!!!
thank you!

大宅

Re: 有無人知生日去disney有d咩送呢?

其實是無禮物送給生日的朋友.
係o個個月份的話去是無用的.

如果你是"正日"生日去disney ,
你入到去首先換取一個生日襟章,
把這襟章掛在胸前當眼的地方.
厘個襟章就會為你帶來好多人向你講聲"Happy Birthday"
或唱生日歌給你聽.
另外如果係小朋友生日的話,disney工作的人員一看見你有這襟章就會立即送上一個disney卡通人物的貼紙給小朋友.

大宅

"舌"咗tim,同阿囡生日過日去玩,冇講俾佢聽,係咪要攞出世紙. :cry:

男爵府

好媽媽勳章

咩唔係入住酒店先有得送

大宅

mercury16 寫道:
"舌"咗tim,同阿囡生日過日去玩,冇講俾佢聽,係咪要攞出世紙. :cry:

no need! 我個囡生日個日, 只是跟工作人員說就ok啦!

男爵府

overover 寫道:
其實是無禮物送給生日的朋友.
係o個個月份的話去是無用的.

如果你是"正日"生日去disney ,
你入到去首先換取一個生日襟章,
把這襟章掛在胸前當眼的地方.
厘個襟章就會為你帶來好多人向你講聲"Happy Birthday"
或唱生日歌給你聽.
另外如果係小朋友生日的話,disney工作的人員一看見你有這襟章就會立即送上一個disney卡通人物的貼紙給小朋友.

係呀,我朋友早幾日去完,佢仲換左兩個生日襟章,一個送左比我囝囝tim

首頁

尾頁

跳至