美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人代買或者知道香港邊度有得買紅酒面膜(jelly)呀??

好多人用過都話好,好想試~~
pinkpig 該用戶已被刪除

Re: 有無人代買或者知道香港邊度有得買紅酒面膜(jelly)呀??

子爵府

Re: 有無人代買或者知道香港邊度有得買紅酒面膜(jelly)呀??

其實並唔係講得咁神奇嫁! 我連續用咗2個星期,D膚質都只係改善到好少咋! 而且重好貴,要買又麻煩! 不如試吓買LANEIGI, 我就覺得好好用,又平喎
:-P

洋房

我都用緊!我是在yahoo拍賣找redwine Red買的, 60ml for $190,她有雷射標籤,我巳用完一樽再買另一樽,真的不错!可以一試!

pinkpig 該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大頭媽媽,

我都想訂, 可否pm 個seller資料給我, thanks you!

男爵府

大頭媽媽 寫道:
我都用緊!我是在yahoo拍賣找redwine Red買的, 60ml for $190,她有雷射標籤,我巳用完一樽再買另一樽,真的不错!可以一試!

可唔可以pm我係邊位seller呀!!!!!thx :wink:

洋房

各位媽咪:

please check pm!

洋房

可否pm 埋我資料呀.thx

禁止訪問

大宅

大頭媽媽:

可否pm yahoo拍賣的 red wine jelly mask的資料給我?

大宅

大頭媽媽

我又要
HI ! 我叫MATTSON 仔,

大宅

please pm to me,thanks

RL

男爵府

大頭媽媽
請給我一些資料
thx

男爵府

大頭媽媽,
i want too, please pm to me. thx!

男爵府

conniechan1975 寫道:
i m using a red wine PAPER mask which i bid from yahoo now. well... ok la... not bad... after using, i can feel my face very soft... but i cant anymore good effect on my face

我都有用緊呀,真係唔錯丫,敷完個面好軟熟丫~~

大宅

chunchunlee,

可唔可以話我知,邊到有得買呀?唔該pm我吖!Thank you!

男爵府

Hi chunchunlee,

請問你用邊隻牌子呀? jelly mask or paper mask? 我見(body code) paper mask $70有10片, (法國Eunice) jelly mask $98 有240ml, 你用邊隻呀? 邊隻好用?

chunchunlee 寫道:
[quote]
conniechan1975 寫道:
i m using a red wine PAPER mask which i bid from yahoo now. well... ok la... not bad... after using, i can feel my face very soft... but i cant anymore good effect on my face

我都有用緊呀,真係唔錯丫,敷完個面好軟熟丫~~[/quote]

侯爵府

我都想試(法國Eunice) jelly mask $98 有240ml,同精華素, 有無人用過, 效果如何?

男爵府

worry 寫道:
我都想試(法國Eunice) jelly mask $98 有240ml,同精華素, 有無人用過, 效果如何?

但係佢咁似彩豐行或者美容院果d packing既???

首頁

尾頁

跳至