家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

對裝修公司服務不滿, 有咩投訴途徑, 可以去消委會嗎?

Miranda_Ho  當然可以。  發表於 12-5-16 18:32

大宅

係咩事?係咪爛尾?定做錯嘢還是其他?如果無履行晒合約可採取法律行動。

伯爵府

回覆:請問可以去邊到投訴裝修公司?

報館、消委會

大宅

最後同裝修公司講掂數, 尾數唔比, 我自己搵師傳做埋啲手尾, 唔想再無了期等.

其實起初我真係無信心搵到人做, 因為真係好濕碎, 人地上黎睇完報價, 後尾都係唔做. 我唯有係網上post哂要做嘅野, 等人報價, 搏一搏, 最後搵到個好專業嘅師傳, 好快手, 又好有耐性幫我執番人地啲手尾, 唔斤斤計較, 手工好過間公司幾十倍, 價錢仲平過佢地. 我好後悔而家至搵佢.

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆 加菲貓 的帖子

樓主, 可唔可以PM幫你執手尾 C Fu contact 給我?? Thanks!
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

男爵府

引用:最後同裝修公司講掂數, 尾數唔比, 我自己搵

原帖由 加菲貓 於 12-06-15 發表
最後同裝修公司講掂數, 尾數唔比, 我自己搵師傳做埋啲手尾, 唔想再無了期等.

其實起初我真係無信心搵到人 ...
我同你情況一樣呀,無奈,你之前嗰間叫咩名呀?

大宅

加菲貓:
可否pm師傳及電話給我,感謝及感激。

首頁

尾頁

跳至