自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

新都城第3期的童裝鋪...

新都城第3期的童裝鋪即在新x酒樓格幾間鋪的[size=medium]{{是賣童裝衫鞋果間,不是賣bb用品的}}
呢間童裝鋪一句可形容(不知所謂),係入面果位女仕身材矮小突眼的女仕,態度完全唔掂如果佢係老細就慘多幾成,遲早一定關門大吉

子爵府

Re: 新都城第3期的童裝鋪...

請問係唔係即係文具店隔離o個個呀?? 好多thomas衫仔賣o個間??

子爵府

有o羊事搞到你o甘勞氣呀?? ?-(

伯爵府

好媽媽勳章

發生咩事呀? ?-(

大宅

係呀, 身材矮小突眼的女仕好以唔憂賣咁!
D日本貨真係幾貴
D本地貨比出面貴
我諗都唔頂得好耐!

子爵府

kgpooh2 寫道:
新都城第3期的童裝鋪即在新x酒樓格幾間鋪的[size=medium]{{是賣童裝衫鞋果間,不是賣bb用品的}}
呢間童裝鋪一句可形容(不知所謂),係入面果位女仕身材矮小突眼的女仕,態度完全唔掂如果佢係老細就慘多幾成,遲早一定關門大吉

agree~

男爵府

係5係港x酒樓隔鄰專買韓國衫

別墅

係呀, 發生乜問題????
我都係果間只買衫同鞋的shop買過衫一次, 個女仔唔係你形容咁,我覺得D衫都幾好呀??果次我重煩左幾耐同都係買埋d特價衫, 個sales都好正常呀!
反而我見next shop有買bb用品果間就有個突眼sales??

複式洋房

間野係咪叫magic kids 個身材矮小突眼的女仕係咪戴眼鏡 我都領教過, 睇平野就唔so你 :tongue: 貴野又貴過出面d鋪頭, 以後都唔會再去 :tongue: :tongue:

大宅

大宅

係咪有麵包超人賣果間呀??

上次抱住個囡o係門口睇佢o的display,佢都眼超超,睇都唔比點買呀!我同bb仲好鍾意麵包超人添,抵c啦實做唔到我生意!我唔會幫襯佢o架!

大宅

stephainewong 寫道:
間野係咪叫maxxx kids 個身材矮小突眼的女仕係咪戴眼鏡 我都領教過, 睇平野就唔so你 :tongue: 貴野又貴過出面d鋪頭, 以後都唔會再去 :tongue: :tongue:

我睇過門口佢係寫{maxxx kids}的,個身材矮小突眼的女仕是無戴眼鏡的

水晶宮

我都係呀 [quote]
不過佢地講果間唔係"百厭仔".
codychan 寫道:
係5係港x酒樓隔鄰專買韓國衫

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

首頁

尾頁

跳至