跳至

首頁

尾頁

大宅

過年將至...會唔會帶咁細個bb去拜年!!!

各位媽咪

仲有幾日就過年了,大家都係岩岩生左bb冇耐,bb又咁細,你地會唔會帶bb去這去那拜年丫...(eg.62&99家/爸爸媽媽屋企)~~~~本身都想去的,但一諗到bb咁細個,冷親吹到風就大件事了~~~頭痕 ?-( ?-( ?-(

男爵府

Re: 過年將至...會唔會帶咁細個bb去拜年!!!

我會呀....

星期五晚要去99到食飯,星期六去阿媽度....跟住初一又去99度,初二又去阿媽度...

下個月去朋友度添。

大宅

mrsmcdull 寫道:
我會呀....

星期五晚要去99到食飯,星期六去阿媽度....跟住初一又去99度,初二又去阿媽度...

下個月去朋友度添。

me too

大宅

一定要啦, 爺爺麻麻要見下個孫喎

別墅

我都心大心細,因為好驚bb 見倒咁多人,夜晚返到屋企會扭計呀.....

子爵府

會呀!等佢早d出去見下世面law
]

大宅

My baby will go to visit my mom and dad when they arrive on the 31st Jan. I believe they are look forward to see him

男爵府

好媽媽勳章

我諗我唔會,因為始終都仲係好細,而且佢食奶好痳煩,會嘔奶,我又唔想佢吹風,所以我都係唔會

大宅

我都係心大心細,但係bb仲細我唸我唔會啦。
去拜年人又多。又要帶好多野出街。

別墅

我都會帶BB返阿媽度拜年,高興D嘛,樣樣小心D,應該無咩問題.
[img]ht[url=http://lilypie.com]tp://b1.lilypie.com/EVx6p8/.png[/img][/url]

首頁

尾頁

跳至