跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇餵人奶媽媽, 而家都未黎M架!

有冇餵人奶媽媽, 而家都未黎M呢? 我知道餵人奶係會影響M黎, 但係BB 都快7個月了, 而且我已經餵少o左人奶比佢食, 點解會咁遲? 定係都係正常呢? 唔該晒~

大宅

Re: 有冇餵人奶媽媽, 而家都未黎M架!

我都未黎呀!唔使擔心,好正常!

對我黎講,唔黎M不知幾好,方便、舒適、慳錢

別墅

same here, mine still has not come. I don't even breast feed baby direct - just pump breast milk.

別墅

大家咁話. 我同妳一樣唔想佢黎住.
dorisfung 寫道:

男爵府

BK Milk勳章

Agree!! ! 我都未黎呀!

複式洋房

Me too.

DilysLiu 寫道:
[quote]

Agree!! ! 我都未黎呀!

[/quote]

大宅

我剛剛2星期前黎左,但由於之前我見太耐無黎,所以問醫生餵人奶要幾時黎M才正常,佢話無所謂既,因為餵人奶係咁,所以唔駛擔心
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

洋房

我到而家都未黎,但我有d驚,因為近兩個星期,我都有比bb飲下奶粉,同食糊仔,我記得姑娘講話比添加物佢,就會冇避孕作用,咁但係唔知會唔會黎M.....
最新秋冬童裝衫、褸,歡迎參觀!!Smart Kid's Shop

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

我都剛剛來左,不過就算一路都唔來,只要仲餵緊人奶就唔係問題!我都不知幾唔想「她」來!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

別墅

唔該晒咁多位maim, '佢' 黎o左喇!

首頁

尾頁

跳至