母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無全泵型媽媽?

有沒有媽媽未能成功埋身餵,單靠泵奶一直可以餵bb?

大宅

Re: 有無全泵型媽媽?

從滿一個月後,我都冇'埋身餵', 次次都係泵出來, 現在尚可應付全人奶, 不妨試下:-
定時定候 pump , sleep more and well , drink more water and soup, good enviroment when pumping....(but these need family person support at well). pls try la

my schedule is:
7:30 am (before work)
1:30 pm (after lunch)
7:30 pm (after work)
1:30/2:30 am (during sleeping)--- this is important to maintan good milk supply continously, but it is always the most hard to do so.

Your 99 & bb's father also can try and enjoy 下 to feed baby ma

****also you can see the topic fr Master Glad at the top of forums

ADD OIL ...ADD OIL

大宅

Cyntoby

請問你個B幾大?? 每次你泵幾多milk比佢食?? 另外, 佢係咪一日只食4次milk??

大宅

Now he is 8 months +, only feed him 3 bottles x 6oz + 2 times x congee (somtimes he took 米糊, so need 6 oz for this 2 meals)

i pump 4 times total 24 oz, i storaged the extra in freezer for inventory.

該用戶已被刪除

民房

My son is 8 weeks old, since he was 1 week, I bought an electronic pump, brand Medela, from then, I only pump out milk for him, since is much easier and more convenient. It takes at least 1week to produce more milk, and should have more & more milk if you pump continously. Also, here are some tips to produce more milk; drink as much fluid as you can; can't on diet (I eat more than when I was pregnant); get enough rest; each time you pump milk, have to pump out all milk; pump on both sides at the same time.
These are the recommendation from doctor and it works, I can pump 10oz each time, about 4-5 times a day. Also, drink more papaya fish soup is good too.
該用戶已被刪除

複式洋房

My bb is now 8 1/2 months old, i use Avent manual pump as well. Pump milk twice a day, at least 30 mins (10-14 oz each time). My bb eats congee x 2 meals, pumped milk x 2 meals (6-7 oz) & 1 meal of formula at midnight. ^0^

大宅

l used "Evenflo" electric pump, so far so good. You can go to this band web site for information, this is not popular in Hong Kong.

複式洋房

You are all very productive mama!!!!

My baby is now 4 month old. She eats 3 times from bottle (5 - 6oz each) and I direct bf her about 4 more times before and after work. I also pump 4 times a day.
noon 5-6oz
6pm 6oz
3am 3oz
6am 3oz

I can barely have enough for my bb. She drinks every drop from me. Nothing left and very little reserve!!! :-( :-( :-(

btw, i use medela pump.

大宅

我囝囝因為一出世要訓箱仔, 所以到依家為止都係泵人奶出來, 用奶樽餵bb. 我唔知埋身同泵出來既奶量會唔會唔同.

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

BARRY&LOVE,你就好啦,我係e院第四日用左∼1.5個鐘先泵到唔夠1/4oz,仲係黃色未算奶個種,之前一滴都無。到e+阿b7星期大,食緊5oz奶,我每次只係泵到最多3oz,我都已經好勤力,每3-4個鐘泵1次,每次大約半小時到九個字,連半夜都會起身泵,無法啦。 :cry:
我用緊nuk電泵。

男爵府

我呢兩日都要加入全泵型大軍... 因為bb黃, 要入兒科照燈, 我又可以可以由屋企去醫院餵... 唯有同小b各自努力, 我喺屋企泵完再送外賣。 :-(

fongbonnie,
我臨出院前有個姑娘教(佢係愛嬰熱線嘅義工), 佢話情願泵密啲都唔好將每次泵嘅時間拖長, 家下我都努力緊, 希望好快可以增加奶量。

男爵府

sheeta 寫道:
我臨出院前有個姑娘教(佢係愛嬰熱線嘅義工), 佢話情願泵密啲都唔好將每次泵嘅時間拖長,

知唔知點解

男爵府

Hellocandy,
呢個我都無詳細問, 一嚟佢都好忙, 二嚟我嗰陣個心都好亂。

不過記得佢講過, 最好係30min就泵完, 45min都叫可以接受。但與其每3個鐘泵45min, 不如兩個半鐘泵一次。(又一次証明我唔係一個好學生... 咁重要都無問清楚。 :-( )
該用戶已被刪除

大宅

我想問下滿月後bb通常食多餐&幾多oz!!!我bb現在一個月多少少但已經每餐食5oz,一日食七餐。

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

多謝各位支持,我會試吓個姑娘口既建議泵密d。我都唔敢想話可以儲冰奶,我只係希望可以追到bb口既食量,唔使佢補奶粉就已經好滿足lu。唔係餘番好多時間就要返工啦!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊