美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

如題

子爵府

陪月勳章

唔會喎, 我做完毛孔細咗, 千年火車軌淡咗, 皮膚firm咗, 最驚喜嘅係眼袋細咗

不過我係keep住做其他treatment去保養ga, 同埋我搽嘢都幾勤力吓
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

禁止訪問

回覆:有無人做完微針毛孔仲大左架?

水晶宮

未做過唔識答

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

版主 的帖子

THX

大宅

有無人做完微針毛孔仲大左架?

結婚前有做过2次,又红又腫,第4日毛孔超细,好靓。但超超痛!
做完都要做其它treatment or skincare去keep

大宅

結婚前有做过2次,又红又腫,第4日毛孔超细,好靓。但超超痛!
做完都要做其它treatment or skincare去keep

子爵府

陪月勳章

引用:做完甩皮,皮膚好似靚幾日,然後仲衰過之前

原帖由 leanna~ 於 12-06-30 發表
做完甩皮,皮膚好似靚幾日,然後仲衰過之前!
但無孔又無因為做完而大咗!

...
點解會甩皮?

今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!

子爵府

陪月勳章

引用:結婚前有做过2次,又红又腫,第4日毛孔超细

原帖由 Emilyngshan 於 12-07-01 發表
做完都要做其它treatment or skincare去kee ...
請問你用幾長嘅針?

大宅

引用:Quote:原帖由 Emilyngshan 於 12-07-01 發

原帖由 MaMa2008 於 12-07-01 發表
請問你用幾長嘅針?
好短,好似叫0。5
買私家針$500,針支精華$200一支,一盒好似10支。
每次用2-3支。因為去我個朋友返工間美容院做,係佢親自幫我做,我先放心,先join plan .
婚後佢轉左行,我仲有幾次都無再去。
所以揾個信任的人做好。

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

版主 的帖子

我見有人話做完大左,又有人話做完細左

子爵府

陪月勳章

Emilyngshan 發表於 12-7-1 13:34
好短,好似叫0。5
買私家針$500,針支精華$200一支,一盒好似10支。
每次用2-3支。因為去我個朋友返工間美 ...

我都係用0.5mm, 電針, 係起完膜嗰陣紅啲, 但第二朝都已經冇咩嘢, 有時會覺得痕痕哋, 但冇試過腫

大宅

引用:Quote:Emilyngshan 發表於 12-7-1 13:34 好

我都係用0.5mm, 電針, 係起完膜嗰陣紅啲, 但第二朝都已經冇咩嘢, 有時會覺得痕痕哋, 但冇試過腫 ...
因為我朋友搏晒老命咁一次用哂2支精華液!
輪完再輪!
痛到我叫哂救命!真係痛到用手擋
佢,佢都继續!
非專業人士勿模仿!
要狠!當然事都要好小心護理。
始終係伤口。

子爵府

陪月勳章

Emilyngshan 發表於 12-7-1 16:33
因為我朋友搏晒老命咁一次用哂2支精華液!
輪完再輪!
痛到我叫哂救命!真係痛到用手擋

手針係最少都要輪四轉ga, 你冇用麻醉藥咩, 唔係好痛咋喎

大宅

引用:Quote:Emilyngshan 發表於 12-7-1 16:33 因

手針係最少都要輪四轉ga, 你冇用麻醉藥咩, 唔係好痛咋喎
我朋友話如果忍到痛,最好不用麻醉。
因為麻醉藥會影響皮肤,阻礙吸收。

子爵府

陪月勳章

Emilyngshan 發表於 12-7-2 01:38
我朋友話如果忍到痛,最好不用麻醉。
因為麻醉藥會影響皮肤,阻礙吸收。

勁呀, 我好怕痛ga, 所以點我都要加麻醉藥

禁止訪問

大宅

回覆:有無人做完微針毛孔仲大左架?

點會大左架
係咪啱啱做完覺得大左.係就唔出奇.因為俾咁多針"吉"塊面.不過幾日皮膚應該會好左先係架

首頁

尾頁

跳至