跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇「大坑東」或「南山邨」媽咪可入來分享下想問你地會選擇附近邊間幼稚園?

伯爵府

2018復活節勳章

116BB 發表於 12-6-30 19:35
有冇「大坑東」或「南山邨」媽咪可入來分享下想問你地會選擇附近邊間幼稚園?

我住南山邨,bb而家5個月大,因為龍年關係,都好擔心揾幼稚園,暫時會考慮又一村.你個bb幾大?

大宅

HALO...我個B 剛剛9月份出世...都未知俾佢讀邊間好呀...而家開始揾緊資料

洋房

我囡囡剛報了「信義中英文幼稚園」感覺0K,老師都很親切

洋房

我囡囡已4歲多,剛在「信義中英文幼稚園」讀K2班^_^^_^

大宅

回覆:116BB 的帖子

我個女12年8月出世,而家都搵緊n

複式洋房

HI ,係南山村, 我大仔2012都係信義中英文幼稚園 K.3, D老師好好心機
http://kuramatsangwong.shopping.####.hk/shopping/list.html?pcat_id=f2a55a78a878f6a1392d238e914535fc 俊俊小B,男,6 月8 日出世,居住長沙灣 ----------------------------------------------------------- 8/7 3.29kg/7.23lb 8/8 4kg/9lb 14/8 5.5kg/12.375lb 14/9 6.3kg/13.86lb 6/11 7.1kg/15.90lb/66cm

大宅

回覆:有冇「大坑東」或「南山邨」媽咪可入來分享下

但我問過信義,佢冇n班

首頁

尾頁

跳至