意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 16|主題: 77873

跳至
類固醇對bb有咩害處?

子爵府

國民生產總值:14559

2019新春慶豚圓 2019勳章

類固醇對bb有咩害處?

我bb由出世到現在五個幾月都有濕疹, 食人奶, 到現在都未過一日有好皮膚 ,:-( 一定要用醫生開的藥膏同食藥水先好少少, 甘用得多類回醇對bb有咩影響?

大宅

國民生產總值:1076

Re: 類固醇對bb有咩害處?

有研究話, 人體要用7年先可以分解類固醇, 我估bb咁細, 對佢既影響係有既. 不過西醫永遠都話無問題架啦....... 如果用得多同用得耐, 只會係越來越加重分量...

子爵府

國民生產總值:14620

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

好似話會整薄D皮膚

男爵府

國民生產總值:7503

2019新春慶豚圓

1月份選擇月刊裡面有講"濕疹用藥及副作用"
你要的話留email,我可以send比你

hui_bb 寫道:
我bb由出世到現在五個幾月都有濕疹, 食人奶, 到現在都未過一日有好皮膚 ,:-( 一定要用醫生開的藥膏同食藥水先好少少, 甘用得多類回醇對bb有咩影響?

大宅

國民生產總值:1042

Dear Winnie,

Would you pls e-mail to me?

My e-mail account is [email protected]

男爵府

2019新春慶豚圓

各位mami,

Pls check email.

該用戶已被刪除

子爵府

國民生產總值:11559

Winnie 寫道:

[quote]
hui_bb 寫道:
[/quote]
可唔可以send 埋俾我呀
[email protected]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

複式洋房

國民生產總值:379

Winnie,

可以send資料俾我嗎。
my e-mail : [email protected]

子爵府

國民生產總值:14559

2019新春慶豚圓 2019勳章

Winne, please email a copy to:

thank you very much.

男爵府

2019新春慶豚圓

各位mami,

Pls check email.

大宅

國民生產總值:1081

winnie, can u pls send a copy to me as well... my email address is [email protected]

禁止訪問

國民生產總值:9237

睛靈勳章

大宅

國民生產總值:2535

子爵府

國民生產總值:14620

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

Please send me a copy, Thanks!

洋房

國民生產總值:236

dear Winnie:
可否e-mail一份資料給我嗎?my e-mail is
thank you very much
Winnie 寫道:

[quote]
hui_bb 寫道:
[/quote]

民房

國民生產總值:21

Dear Winnie,

Please e-mail the information to me [email protected]

Thank you.

大宅

國民生產總值:3192

Pls send the info to me [email protected]

Thank so much~

洋房

國民生產總值:66

Plese send it to me: [email protected]
Thanks.

男爵府

國民生產總值:6990

Pls send the info to me

Thank so much

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.