樓市動向

跳至

首頁

尾頁

民房

轉貼:老千地產公司,想買村屋既朋友要小心!!!

轉貼:朋友如果諗著買元朗D村屋既話,千祈唔好去sun福物業呀!!我中過招呀!!間黑店元朗同粉嶺都有分店,請小心選擇呀!!! 元朗間sun福物業做生意好有問題大家小心,間野專做村屋,黑店來,吹水吹到離晒浦,他 們 手 法 陳 出 不 窮 , 務 求 令 你 買 樓 ! 他 們 為 了 游 說 你 買 樓 ,乜都做得出!!!果間黑店D地產經紀最叻做戲,設老千局, 氹你買完樓佢就有佣分, 用盡三寸不爛之舌, 普通人好易上當。如果你真係要搵這班奸九, 要打醒十二分精神。大家小心依班披著羊皮o既豺狼.

洋房

Re: 轉貼:老千地產公司,想買村屋既朋友要小心!!!

我想問吓佢地怎千您??

別墅

係啦,講個case黎等大家提高警覺!

民房

我驚講出來比人尋仇,因我同佢o地理論時已被他們用黑語恐嚇,如果我講出來佢地實知,除非佢地睇唔到,佢地又知我住邊,我都問過律師,律師話告到既機會好微,總之大家小心o拉,

別墅

香港係法治o既社會,而且佢地應該唔係兇你一個(仲有其他人比佢地兇過o卦?)你有無o念過用假名post呢單case?可能個個都好似你咁唔敢講,所以大家就唔知囉!

首頁

尾頁

跳至