自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

終於整閃字教學喇...*入黎支持下喇^^

d圖可能會load好耐...因為d圖好大...
如果睇唔到d圖就覆我呀....
=w=

第1頁=]
第2頁=]
第3頁=]
第4頁=]
第5頁=]
第6頁=]
第7頁=]
第8頁=]

民房

Re: 終於整閃字教學喇...*入黎支持下喇^^

我想問點解冇人覆ge....
係睇唔到定係點呀.....
我整得好辛苦嫁....
點都支持下喇....

男爵府

努力研究中.Thanks!!!!
***南無阿彌陀佛***

男爵府

我支持你,d圖係慢左少少,我都好努力嘗試學,但到第6步驟就唔識整同唔係好明啦 :-(

禁止訪問

好媽媽勳章

該用戶已被刪除

大宅

sssssshirley

Fully support you!!!

大宅

shirley.
支持你...你真係好人 :

但係你幫我整完閃字之後
我唔識放個字上我個簽名度
可能我資質有限
樣樣整到一半咋

大宅

支持妳呀, Thank you!

大宅

你好 叻呀! 我仲未整到... :-( :-(

thanks!!!

男爵府

環保接龍勳章

我支持你呀, 不過我睇唔到喎!
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

洋房

我睇唔到, 可唔可以e-mail俾我呀!

Thanks!

[email protected]
sssssshirley 寫道:

d圖可能會load好耐...因為d圖好大...
如果睇唔到d圖就覆我呀....
=w=

第1頁=]
第2頁=]
第3頁=]
第4頁=]
第5頁=]
第6頁=]
第7頁=]
第8頁=]

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真辛苦你呀!不過第一同二頁都話expired image 呀!thanks!

民房

help!我睇唔到d圖:-( 可以再post一次嗎?
Thank you very much!!

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

yinmandy 寫道:
shirley.
支持你...你真係好人 :

但係你幫我整完閃字之後
我唔識放個字上我個簽名度
可能我資質有限
樣樣整到一半咋

你要將個圖upload左去相部,再copy個url上BK架!
試呢個啦!
www.photobucket.com

upload之後就會有一行叫「Url」既,之後係BK click「IMG」將個「Url」copy,然後按2次「確定」

男爵府

睇唔到

男爵府

睇唔到呀?只係出現Expired Image,剩番第七頁可以看到jar﹗ :-(

首頁

尾頁

跳至