跳至

首頁

尾頁

別墅

bb有無日日都笑到"卡卡"聲啊?

如題~

大宅

Re: bb有無日日都笑到"卡卡"聲啊?

我果個咁大個女都係試過幾次咋... 仲要係睇佢心情, 有時點氹佢都唔笑, 但係d無啦更既動作佢就笑到死死下!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我隻仔...2個月已經成日笑到keke聲
前果排我走去"o節"佢格甩底...佢竟然笑到好似大人咁...
果一刻聽到真係好開心....哈哈~~
不過佢肯咁笑法冇幾可~通常笑,但冇聲,一係就keke聲,唔會好似"o節"佢時果隻笑聲~ :tongue:

子爵府

三個月大已經有. 之前好睇心情, 唔係成日笑到出聲.

但而家, 自己睇電視都會笑到卡卡聲. 有時仲尖叫.

複式洋房

我個仔"o節"格甩底同腳板都唔會笑

但係同佢玩就笑到keke聲
[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/116184/s180/121107.24612912.60317.jpg[/img] 歡迎參觀希希網站 :-D :-D :-D

複式洋房

我囡囡只係試過幾次笑到卡卡聲,好多時都係笑到個口得個"洞"!

複式洋房

好多時都係 笑到個口得個 '洞', 再玩顛d 就會笑到 '卡卡' 聲

佢都好爛玩

男爵府

我豬妹都係呀...

大宅

畀面勳章

我個仔都係咁

別墅

有呀,尤其前日同佢一齊沖涼,佢笑到停唔倒咁濟呀,搞到我地好開心呀! (唔知係咪笑我肥呢?)

複式洋房

我仔仔日日都笑到卡卡聲架!
仲好鐘意獠人講野,同埋好鐘意照鏡,
佢見到自已個樣會開心到尖叫!

首頁

尾頁

跳至