意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 33|主題: 154060

跳至
[元朗區] 真光幼稚園13/2派表請問幾點開始

洋房

國民生產總值:35

真光幼稚園13/2派表請問幾點開始

真光幼稚園13/2派表請問幾點開始..^^

男爵府

國民生產總值:9034

2019勳章 好媽媽勳章

Re: 真光幼稚園13/2派表請問幾點開始

我都諗住明天一早去攞表,不過我都唔知幾點開始派架,
你可以明天早上打電話去問吓先去。
(TEL: 2476 5623 - 屏信街)。

大宅

國民生產總值:1479

由13/2早上9點開始派表, 派晒就唔再派喇!
可以15/2前交表!

longhei媽, 你記得我嗎? 上次肖珍你話見過我呢? 不過我唔知邊個係你! 你攞左form未? in幾點呀? 我囝囝 in 9:30am, 唔知到時又見唔見到你呢?

大宅

國民生產總值:1807

11:30~13:30老師午飯,唔好去呀!

男爵府

國民生產總值:9034

2019勳章 好媽媽勳章

chaichai:
我攞咗form啦!囝囝 in10:00am,睇吓到時見唔見到你•
如果"真光"同"生命"都收你囝囝,你會選邊間呀?

chaichai 寫道:
由13/2早上9點開始派表, 派晒就唔再派喇!
可以15/2前交表!

longhei媽, 你記得我嗎? 上次肖珍你話見過我呢? 不過我唔知邊個係你! 你攞左form未? in幾點呀? 我囝囝 in 9:30am, 唔知到時又見唔見到你呢?

大宅

真係好難揀喎! 我老公鍾意肖珍(收左下午班), 快快樂樂既幼稚園生活! 我就鍾意真光, 有小學唔駛煩, 不過功課多過肖珍!

亦聽好多人講肖珍係元朗no. 1幼稚園!

別墅

國民生產總值:763

chaichai,
想八下, 你囝囝下午唔駛午睡??
因為最後肖珍都收了我囝囝讀下午, 但係因為佢要午睡, 所以無去留位.

男爵府

國民生產總值:8239

Hello !! 各位

我個仔今日都有in到真光呀 ! 不過佢今次真失敗啦 !上次考肖珍表現好好呀 ! (收O左下午班)叫佢跟老師佢都冇喊. 今次就唔肯跟住老師自己入去考試 :-( 要我陪考 睇怕都係凶多吉少啦 :-( 係啦你地填表個時有冇圈O左上午/下午班呀 ??? 我見前面個個人圈我都跟住圈, 如果唔係佢地多數都只係比你地下午班咋喎 ??? 我都係聽人講咋
你快樂,所以我快樂 !!!

別墅

國民生產總值:545

HI 大家好
今日我呀女都有面試.我要上班無去.由婆婆帶去
聽婆婆講呀女都合作and閞心.玩到唔肯走.另填表
我有自已有O左上午.希望O K!
[img align=left]http://i41.photobucket.com/albums/e269/takkee/11gz.gif[/img]

別墅

del

別墅

我囝囝都有in, 我怕都係唔得多啦, 雖然唔駛我跟入去, 但係佢考考下叫媽媽, 個樣又唔開心, 仲想走人

不過, 我真係唔開心, 佢返n1唔夠2個星期已經流鼻水, 仲要係呢d考試的日子 :-(

大宅

國民生產總值:3551

我15號9點去到真光已經無得拿表啦...
仲諗住佢派3日..仲有表,點知咁快派晒d 表...
無計...無得in...

但係去真光之前,順路經過生命...
入去問下仲有無得報名,佢地話14號已截止,
但係15號上午都有比表我填,安排左聽日12點半in...

禁止訪問

國民生產總值:12931

伯爵府

國民生產總值:15505

yes
小香香 寫道:
你地係咪講緊有教堂個間真光呀

男爵府

國民生產總值:8239

昨天問個老師話今年有39x人左右考喎 ?  咁即是五五波啦 !  因為佢有180個位嗎. 哎! 希望得啦
你快樂,所以我快樂 !!!

大宅

國民生產總值:3348

我個囡囡都考左肖珍, 真光, 生命 (肖珍收下午班, 我冇留位)

我個囡考試次次都唔出聲, 個樣仲係想cry果種, 我都唔敢諗佢有冇書讀呀 :-(

不過, 我真係覺得"大仔"(年頭出世bb)真係著數好多, interview見到d大仔, 個個又高大, 又多野講又唔怕醜, 又介晒片, 我係老師都會收d大仔0拉.

大宅

我囝囝要午睡架! 不過呢排佢又唔係點訓喎!
真光同生命都有去in, 真光就死都要我倍佢一齊in, 老師問佢大部份識答! 生命既表現就好好, 老師問乜佢答乜, 全部答晒!

不過到最後如果真光同生命收我囝囝既話, 我都唔考慮留位讀! 依然會讀番肖珍!

大宅

我都講左真光只係13號派一日form! 15跪前交form, 都唔明你點解咁遲至去攞form?

lkfkitty 寫道:
我15號9點去到真光已經無得拿表啦...
仲諗住佢派3日..仲有表,點知咁快派晒d 表...
無計...無得in...

但係去真光之前,順路經過生命...
入去問下仲有無得報名,佢地話14號已截止,
但係15號上午都有比表我填,安排左聽日12點半in...

男爵府

國民生產總值:6785

我囡囡星期五考9:10分, 佢表現都ok, 淨係老師俾個奶樽佢同公仔玩時, 佢話都無奶奶點喂呀. 希望佢得la.

大宅

國民生產總值:3551

我咁遲交表係..
我無入來睇到d 資料呀..

所以消息好慢,我有打電話去學校問,
佢話派表日期係13-15號,
而果兩日我返工,都抽唔到時間去..
等我有時間..都無機會啦..

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.