夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好唔開心,99....

好唔開心,明天情人節,99無端端叫我老公陪佢去醫院探病:-(,咁我老公一定會應承同佢去啦,其實佢自己去都得啦,都唔知點解要我老公同佢一齊去喎,仲要日日唔揀要揀正情人節個一日,諗住我老公放假可以陪我添。因佢份工係論班制架,唔係年年情人節都可以陪我架。 :-( :-( :-(

子爵府

Re: 好唔開心,99....

你老公始終會返屋企嘛, 等佢返黎先慶祝囉~
最緊要你地有心慶祝,
使乜喊?!
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

子爵府

佢探病唔係探成日,一定有時間同妳慶祝嘅

子爵府

點解日日唔揀要揀聽日喎。

別墅

叫你老公早去早回囉...唔係點喎..你老公應該識點做啊~

男爵府

大廚勳章

老人家無情人節ge概念,唔似我地年青一輩咁重視,唉........

子爵府

好媽媽勳章

或者99諗住亞仔放假咪叫佢去,平日番工唔敢打搞佢呢.同埋可能佢無為意情人節d后生仔節日呢.叫你老公一早去囉,探病唔使好耐啫.你瞓醒覺佢都番到黎咯.唔好掹,如果唔係情人節唔romatic架喇,唔好俾心情影響氣氛
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

唔好唔開心啦!等你老公陪你奶奶探完病之後咪可以陪你囉!係咪?

大宅

funpucca 寫道:
老人家無情人節ge概念,唔似我地年青一輩咁重視,唉........

agree

複式洋房

探病最多咪一個鐘, 一日咁長, 而且最重要係你老公有心嘛!!

首頁

尾頁

跳至