自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有無 Esprit 生日 coupon or 50% off card 可給我

如題~
睇中兩件恤衫 but around $500 each 好貴~
因我本身太細粒好難買到恤衫! 但我五月生日~
如果有媽咪有 coupon 唔用可否給我

別墅

Re: 請問有無 Esprit 生日 coupon or 50% off card 可給我

請問五月生日和 Esprit 有什麼關係?請解答...........唔該

子爵府

Re: 請問有無 Esprit 生日 coupon or 50% off card 可給我

TIFFANY68 寫道:
請問五月生日和 Esprit 有什麼關係?請解答...........唔該

I think she meant she cannot wait for the discount coupon to be received until her birthday in May.

別墅

please pm me. 寄個回郵信封俾我..我send 俾你啦.

伯爵府

gtsluk,

pls check pm~

首頁

尾頁

跳至