夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇姊妹今日有驚喜有花收呀

嘩個c6今年居然送花比我仲要送去公司真係意外雖然d花ma ma 地靚不過都算佢有心啦, 但係點解咁多年都無送係今年先送呢

不過都好開心

多謝你老公
Ah B

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 有冇姊妹今日有驚喜有花收呀

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你地就好喇..... :-( :-( :-(
除左同老公第一個情人節之外, 每年情人節都冇花收過啦, 嗚嗚..... :-( :-(

大宅

你都好

男爵府

我都好意外地收到老公扎花, 仲係老公親手送來我公司..更係開心啦..

子爵府

好耐無收到^u^是我話唔好買架^u^但是佢今日買jor花比我呀!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我的第一次竟然俾佐我個菲律賓姐姐 :-(

大宅

我都係呀...佢親自攞黎公司比我....全公司得我一個收花咋....

侯爵府

男友從來都冇送過花去我公司, 因為會阻住我做野...

不過今年應該冇花收, 因為佢病左, 仲要死撐到今晚11點先有得放工, 這個情人節就咁就過左lu... :cry:

大宅

我都有驚喜呀!因我沈日先同佢哎左咬,仲要係我唔0岩,整爛左佢個眼鏡,佢一D都冇嬲我,今日仲送花俾我添,真係令我好內疚,對唔住呀!老公多謝你對我的包容....... I LOVE U
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

好媽媽勳章

我都係有驚喜。老公剛返黎,買左花比我呀,好耐無收過佢既花啦,雖然好開心但個心都好"肉尺"。
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

男爵府

好媽媽勳章

唉...毛都冇條,真係慘呀!!! :-( :-(
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

大宅

我都有 .... 西蘭花 , 椰菜花 , 九菜花 ...... 豆腐花

俾佢吹到啤啤聲 !!

洋房

office裏有人收到咯,then 不停甘曬命咯,夠啦,成村人係甘,好難頂!
唉~~~自己梗係無啦,不過今日我一個人食西蘭花。
如果有得被我選擇,我唔要花,被封5百利是我好過

男爵府

我今日請左大假, 而老公又放假~~~

佢今朝落街買早餐(一齊放假的話, 佢就會落街買 ), 返黎的時候, 拎住紮花

上年情人節佢無送比我架!

珍珠宮

me too. :-( :-(

民房

i didn't have any flower..but my honey sent the card and USD500 to me...(let me buy what I want..)heheh

洋房

我都有驚喜!就係老公昨夜入了醫院 :-( :-( :-(

大宅

家陣老夫老妻買花錢梗係唔會俾人賺啦!我大早同佢講唔好送,查實生日已經收咗花,今次情人節佢送燕窩,好啱我心水,只係鄧佢肉呎

首頁

尾頁

跳至