意見反饋
義工
[2005年] 你哋bb開始訓枕頭未 ??

大宅

國民生產總值:4578

你哋bb開始訓枕頭未 ??

你哋 bb開始訓枕頭未 ?? 有咩好牌子 ?? 俾d意見,tks

伯爵府

國民生產總值:16989

好媽媽勳章

Re: 你哋bb開始訓枕頭未 ??

anitaho,

我之前俾bb用peter rabit窩枕,但係佢成日look黎look去,怕危險,所以依家無俾佢用....

珍珠宮

國民生產總值:42343

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Re: 你

peter rabbit 細長方型乳膠枕, 易洗, 唔會變形. 又抵用.

公爵府

國民生產總值:27968

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我都係用黎隻
moonychan 寫道:
peter rabbit 細長方型乳膠枕, 易洗, 唔會變形. 又抵用.

[img][/img]

大宅

國民生產總值:4578

Dear 雲妮彭, moonychan & Miu~miu,

之前我亞b淨係用d厚毛巾攝高做枕頭...但近排好曳...
巳經可以抽出毛巾黎玩.... 好危險....
我試个佢嫁, 用毛巾蓋着佢个頭, 好彩佢都識拉開...
但都驚萬一,有冇事就唔好啦.... 所以咪想用枕頭囉 !

又聽講一歲前 唔用枕頭.... 話佢哋頸未發育得好好..
你哋講嗰d 膠厚唔厚身 (即高).... 對bb ok嗎 ??

公爵府

國民生產總值:27968

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

anita
我之前都係用毛巾炸, 個枕頭好薄架, ok wor :wink:
[img][/img]

珍珠宮

國民生產總值:42343

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我諗個枕頭寸 "令" 高掛.

伯爵府

國民生產總值:16989

好媽媽勳章

anita,

係呀,D姑娘都話唔好用,因為我BB後面磨到D頭髮甩晒,所以俾佢用左一排枕頭,不過.你既擔心都係同我一樣,所以我依家唔俾佢用.....佢依家好百厭,驚有危險.

大宅

國民生產總值:3255

我阿仔由出世到而家都冇用過枕頭, 奶奶成日叫我地比枕頭佢用, 不過我地都冇睬佢, 我見d article 話bb 一歲前唔好用枕頭丫嘛 所以咪唔比lor~

別墅

國民生產總值:505

我bb唔用唔得, 因為歪頭.....
好似門塞...
嗚嗚
:-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:1286

miu~miu 寫道:
我都係用黎隻[quote]
moonychan 寫道:
[/quote]
ME TOO

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.