心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

今日情人節,老公叫我"欄"

今日情人節,估唔到

男爵府

環保接龍勳章

Re: 今日情人節,老公叫我"欄"

相嗌唔好口,你唔好咁傻走
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

男爵府

好媽媽勳章

你老公可能衝口而出呢??
唔好o甘傻,真係走o左出去呀,兩公婆實有吵鬧,但只要心平氣和,就會冇事啦!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

別墅

唔好唔開心la, 有邊個咬交唔講難聽既說話ka , 今日開心番la , 過後冇事la

別墅

因為咩鬧交呀???咩事都唔可以咁叫你"欄".下話
咩男人黎O架,.

大宅

唔好唔開心啦,咬完好快就
無事,開心啲啦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

正所謂床頭打交床尾和,過幾日就冇事啦,千祈唔好嚇親亞女!

男爵府

pwsmay 寫道:
正所謂床頭打交床尾和,過幾日就冇事啦,千祈唔好嚇親亞女!

係呀, 過左幾日好d未呀?

民房

Hi,

多謝各位關心.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實搵野做真係可以試下!我都無做野十幾年而再出去搵野做!而家又做番野5年左右啦!!(我開頭搵野做果兩年經濟又唔好添!)事在人為,我鼓勵你去試下!唔好未試就話自己唔得!加油呀!

公爵府

你老公竟然可以當咩事都無呀,最起碼都要同你講聲sorry啦,嘈還嘈有咩理由講d咁既野呀...離譜

複式洋房

其實你老公同奶奶咪睇到你弱點,估到你無勇氣,
又要養女家同唔放心個女;我唔係叫你離家出走,
而係想鼓勵你要增直、耍儲畜,以備不時之需,而
且申手問人更係無得出聲,搵錢返黎更大聲o架。

首頁

尾頁

跳至